drybrik II

Set van 3 navuldroogcapsules voor DRYBRIK II

€ 20,24
Inclusief belasting
  • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
  • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
  • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Droogcapsules voor hoortoestellen

Deze droogcapsules kunnen gebruikt worden met de Dry and Store (Dry Brike 2) droogdozen of andere compatibele droogdozen om uw hoortoestellen te beschermen tegen vocht en schimmel.

Kenmerken:

Deze droogcapsules voor Dry and Store droogdozen zijn wegwerpbaar en ontwikkeld voor elk type van hoortoestellen. Na verwijdering van het afsluitdeksel heeft dit product een levensduur van twee maanden. Gebruikt met om het even welke droogdoos uit het assortiment Dry and Store, zal deze oplossing de vochtmoleculen die uit de toestellen vrijkomen tijdens de droogcyclus verwijderen, de relatieve vochtigheid in de doos tot een niveau brengen dat veel lager ligt dan dat toegestaan door een verwarmingstoestel, wat de droogcapaciteit verbetert; en tot slot, geuren opvangen.

Eigenschappen:

  • Gewicht: 22,8 g
  • Afmetingen: 4,1 cm x 7,6 cm x 1,6 cm
  • 3 Brick

Gebruik:

  1. Activeer de droogoplossing (droogmiddel): verwijder de beschermfolie. Verwijder de beschermfolie pas als u klaar bent om de capsule te gebruiken. Ze begint vocht te absorberen zodra ze wordt geopend.
  2. Noteer de activeringsdatum: Om u te herinneren wanneer de capsule moet worden vervangen, is aan elke Dry-Brik een kaartje bevestigd. Noteer de activeringsdatum van de Dry-Brik op dit kaartje.

LET OP: Om optimale resultaten te bekomen, moeten de Dry-Brik capsules om de 2 maanden worden vervangen.

Wat ontvangt u?

  • Een opbergdoosje
  • 3 droogcapsules
 
REFB-1113
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in