Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Magnetische lus

Een (versterkte) magnetische lus stelt een slechthorende in staat het door deze lus versterkte geluid rechtstreeks in zijn gehoorapparaat te ontvangen, indien dit is uitgerust met een T-positie.

Lussen kunnen bijvoorbeeld in huis, rechtstreeks op de televisie of in openbare ruimtes worden geïnstalleerd (loket, receptie ...).
U vindt hier een selectie magnetische lussen voor elk gebruik: telefoon, televisie, ontvangst van publiek, geluidsinstallatie in zalen ...

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Magnetische ringleidingen bij Audilo

Magnetische ringleidingen maken het voor slechthorenden met gehoorapparaten mogelijk om de uitgezonden geluiden rechtstreeks in het gehoorapparaat te horen dankzij de T-positie.

De installatie van een ringleiding vormt een groot of klein, cirkelvormig magnetisch veld waarbinnen alle geluiden naar de gehoorapparaten verzonden kunnen worden.

Sluit de geluidsbron (tv, radio of anders) aan op de magnetische ringleiding,plaats de draad in de ruimte, zet uw gehoorapparaat op de T-positie en klaar! U hoort uw tv-uitzending luid en duidelijk.

Draagbare magnetische ringleidingen verspreiden het geluid via magnetische golven over een bereik van 1 à 2 meter en zijn perfect voor recepties of balies, om de vertrouwelijkheid te respecteren.

Professionals zijn nu wettelijk verplicht om hun bedrijf uit te rusten met een magnetische ringleiding (wet op de toegankelijkheid). We vinden ze dan ook in vele openbare gebouwen als bioscopen, gemeentehuizen, theater- en concertzalen.

Bij Audilo vindt u ook draagbare ringleidingen die als handsfreeset gebruikt kunnen worden (de beroemde magnetische oorhaken) voor smartphones, mp32 of andere apparaten.