Gehoorcomfort

Audilo biedt senioren en mensen met een gehoorhandicap oplossingen om hun gehoor dagelijks te verbeteren of versterken dankzij een groot aantal accessoires.
Luisterhulpen zorgen voor dagelijks extra gehoorcomfort.
Draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser, Geemarc, Amplicomms voor televisie en de volgende producten: versterkte bel (+95dB), versterkte wekkers met trilfunctie, trillend brandalarm voor senioren en magnetische lussen voor slechthorenden.

Er zijn 70 producten.

Item 1-70 van 70 in totaal item(s)

Actieve filters

Eenvoudig en comfortabel luisteren :

Sommige mensen lijden aan gehoorverlies en hebben niet echt gehoorapparaten nodig, maar producten die helpen om hun gehoor in het dagelijkse leven te verbeteren

Omdat Audilo een specialist is op gehoorgebied, moet ons team aan de verschillende verwachtingen van klanten kunnen voldoen.
Daarom presenteren wij een uitgebreid assortiment producten die luisterhulpen worden genoemd (zie de verschillende producten hieronder).

De luisterhulpen :

Wij kunnen verschillende luisterhulpen leveren om ons aan de vraag van onze klanten aan te passen.
U vindt bij ons dan ook merken die bekend zijn in de wereld van luisterhulpen, zoals Tinteo, Phonak, Conversor en Sarabec.

Een uitgebreide keuze aan producten die bij de verschillende verwachtingen van onze klanten aansluiten.

Waarom een luisterhulp ?

Luisterhulpen hebben als doel het elimineren van ongewenste omgevingsgeluiden om u heen zodat u uw gehoor kunt concentreren op de spreker.

Bovendien kunnen bepaalde luisterhulpen aangepast worden voor mensen met gehoorapparaten of cochleaire implantaten met T-positie.

Wij herinneren u er echter aan dat luisterhulpen geen medische hulpmiddelen zijn en gebruikt kunnen worden door iedereen die de behoefte heeft om zijn gehoor te verbeteren.

Een luisterhulp gebruiken :

Het is een gebruiksvriendelijk, licht en draagbaar product. U kunt het overal mee naartoe nemen. De meeste luisterhulpen werken op batterijen.

Een aantal plekken waar een luisterhulp uw gehoor zou kunnen verbeteren: kerk, theater, bioscoop, conferentie enz.

Andere producten voor hulp bij het luisteren :

Wekkers :

Wij leveren ook versterkte wekkers met trilfunctie voor slechthorenden en senioren.
De verschillende manieren van leven van onze klanten zorgen ervoor dat wij onze producten aanpassen aan gebruikers die veel reizen, met reiswekkers die u overal mee naartoe kunt nemen of vaste wekkers voor thuis.

Babyfoons :

Uw kind horen als dit een specifieke behoefte heeft, is essentieel voor ouders.
Voor mensen met gehoorproblemen bestaat er babyfoons met trilfunctie en een hogere geluidsversterking dan normaal. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw baby niet hoort als deze uw aandacht nodig heeft.

Andere producten voor hulp bij het luisteren ?

Ja, wij leveren nog vele andere producten in de verschillende categorieën van de site om u te helpen om uw gehoor of het luisteren te verbeteren.

Blader gerust door onze site, u zult hier versterkte bellen en alarmen, magnetische ringleidingen, tv-headsets en vele andere producten vinden.