Filteren op

Merk

Merk

Beltoonvolume

Beltoonvolume

Versterkingsniveau

Versterkingsniveau

Beschikbaar

Beschikbaar

Kleur

Kleur

Noodoproep

Noodoproep

Compatibel met luisterhulp

Compatibel met luisterhulp

Aantal handsets

Aantal handsets

Antwoordapparaat

Antwoordapparaat

Telefoon voor senioren

Ontdek ons complete assortiment versterkte telefoons, bijzonder eenvoudig te gebruiken door senioren en slechthorenden met of zonder gehoorapparaat.

Binnen onze selectie versterkte telefoons met of zonder draad of mobiele telefoons voor senioren kunt u het versterkte apparaat kiezen dat het best bij uw behoeften en gehoor aansluit. Voor slechthorenden of senioren zijn vele opties beschikbaar bij Audilo: kies de mate van versterking van het toestel (tussen +20 dB et +60 dB), het aantal extra toestellen, het type telefoon. En als u niet weet welk apparaat u moet kiezen, raadpleegt u onze koopgids om u te helpen bij de keuze van uw telefoon voor senioren.

Subcategorieën

 • Mobiele telefoons voor...

  Kom onze versterkte mobiele telefoons en smartphones voor senioren en slechthorenden ontdekken.

  Deze mobiele telefoons met klep hebben een versterkingsniveau tot +40 dB. Ze hebben specifieke kenmerken als de optie SOS-toets, een ergonomie met grote toetsen en leesbare displays.
  De menu's zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk.
  De grootste merken mobiele telefoons voor senioren zijn vertegenwoordigd: Doro, Geemarc, Amplicomms en Kapsys. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 • Vaste telefoon voor...

  Hier vindt u de grootste keuze aan vaste telefoons voor senioren.

  Een compleet assortiment versterkte vaste telefoons voor thuis of op kantoor, met of zonder grote toetsen en versterkingen tot +60 dB.
  Audilo is officieel verkoper van Doro, Geemarc, Amplicomms, Phonicear, Beafon.
  Al onze telefoons voor slechthorenden zijn op voorraad en zichtbaar in onze Audilo-showroom in Parijs.

 • Aanbieding telefoon...

  Hier vindt u al onze telefonieproducten om in contact te blijven met uw dierbaren. Zo kunt u uw dierbaren plezier doen met mooie cadeaus voor voordelige prijzen.

Actieve filters

Waarom telefoons voor senioren ?

Senioren hebben specifieke behoeften op gebied van communicatie en dat hebben wij goed begrepen. Laten we eerst eens kijken naar de behoeften van ouderen op telefoongebied :

 • De communicatiesystemen (vast of mobiel) moeten gebruiksvriendelijk zijn, met toegankelijke functies. Als voorbeeld: de sneltoetsen moeten eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden, het geluidsvolume moet op de voorkant van de telefoon bereikbaar zijn.

 • Telefoons met versterkt geluid (beltoon en luisteren) zorgen voor beter horen en een hoger gebruikscomfort (met behulp van geluidsfilters). Het doel hiervan is een beter begrip, niet alleen dankzij het geluidsvolume, de instelling van de toonhoogte is ook een belangrijke functie voor een betere geluidskwaliteit.

 • Dikke, eenvoudig bereikbare toetsen (grote toetsen) die het invoeren van telefoonnummers vereenvoudigen.

 • Mobiele telefoons moeten eenvoudig op een standaard kunnen worden opgeladen (om ze niet op een vaak moeilijk bereikbare, minuscule stekker te hoeven aansluiten).

 • De schermbreedte is ook essentieel voor een betere leesbaarheid van de nummers die bellen.

 • Telefoons met een SOS-toets maken het mogelijk om dierbaren gerust te stellen en noodhulp te waarschuwen als iemand snel hulp nodig heeft. Deze worden ook wel secure phone of programmeerbare SOS-toets genoemd.

 • Registratie van de vaak gebelde nummers in de gegevens van de telefoon blijft cruciaal, dit kan plaatsvinden in de vorm van fototoetsen of geheugentoetsen (M1, M2, M3 ...).

Wij leveren een grote hoeveelheid telefoonmerken als: Geemarc, Telefunken, Amplicomms, Doro, Switel, enz. ...

Laten we eens kijken naar de specifieke kenmerken van de telefoons voor senioren van Audilo :

Audilo levert een uitgebreide keuze van een honderdtal telefoons voor senioren. Gebruiksvriendelijke telefoons voor senioren, met versterkt geluid zowel in termen van beltoon als van gesprek met de gesprekspartner, noodoproepknoppen, grote toetsen maar ook telefoons die compatibel zijn met magnetische ringleidingen.

Bij Audilo zijn wij er trots op dat wij u de beste producten kunnen aanbieden voor uw luisterkwaliteit, zodat u zich niet uitgesloten hoeft te voelen van dagelijkse gewoontes, zoals in contact blijven met uw dierbaren als ze ver weg zijn !

Vaste telefoons voor senioren :

Wij doen ons best om vaste telefoons met en zonder draad te vinden die het best zullen voldoen aan de verwachtingen van slechthorenden. Daarom zijn wij in staat om eersteklas producten aan te bieden met zeer specifieke functies als versterking van de beltoon en het geluid tijdens gesprekken (let op, u kunt het geluidsvolume aan uw behoeften aanpassen).

De toetsen van de telefoon zijn zo ontworpen dat mensen met een verminderd gezichtsvermogen de nummers kunnen invoeren zonder gevaar voor fouten.
Wij proberen steeds weer om de communicatie te verbeteren voor mensen die aan gehoorverlies lijden, met steeds betere telefoons.

Niet alleen kan het volume versterkt worden, dit geldt ook voor de beltoon bij inkomende gesprekken zodat u geen enkel gesprek meer hoeft te missen.

Merken als Amplicomms, Doro en GeeMarc zijn bekend in de wereld van het gehoor en communicatie. Elk van deze merken biedt verschillende soorten telefoons voor senioren aan, met vele verrassende en doeltreffende functies!

Er bestaan twee soorten vaste telefoons voor senioren: enerzijds, de vaste telefoon met draad voor senioren (verbonden met een netsnoer en die niet verplaatst kan worden, zodat u deze nooit kwijtraakt), anderzijds hebben wij ook draadloze vaste telefoons voor senioren (hiermee kunt u van overal in uw huis communiceren).

Een aantal van onze telefoons kunnen ook gekoppeld worden, als u telefoons van hetzelfde merk heeft. U kunt bijvoorbeeld een telefoon kopen op een vaste basis, draadloos of met draad, en uw aankoop aanvullen met een ‘extra’ telefoon om deze in een andere ruimte bij u thuis te plaatsen.

Mobiele telefoons voor senioren :

om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten levert Audilo ook mobiele telefoons en smartphones.

We zien steeds meer producten die aangepast zijn voor senioren, met vele nieuwe technologieën maar deze zijn nooit zeer eenvoudig in het gebruik of intuïtief. Bij Audilo willen wij de nieuwe technologieën voor iedereen toegankelijk maken. Zo kunnen zelfs senioren profiteren van de meest geavanceerde technologie, op eenvoudige manier, om aan alle behoeften te voldoen!

De producten die wij presenteren zijn mobiele telefoons met technologie, eenvoudig in te stellen en met opties die de ‘gewone’ telefoons niet bezitten, zoals geluidsversterking.

Met dit type product kunnen ook mensen met een gehoorgebrek profiteren van een goed geluid tijdens een gesprek op welke locatie dan ook.

Sommige mobiele telefoons die door Audilo verkocht worden, zijn ook uitgerust met een noodknop waarop nummers kunnen worden geregistreerd die in noodgevallen gebeld moeten worden. Als u zich in een situatie bevindt waarin met spoed contact met worden opgenomen met een dierbare, hoeft u alleen maar op de knop te drukken en worden de oproep automatisch uitgevoerd!

Mobiele telefoons voor senioren en met klep worden geproduceerd door dezelfde merken als de vaste telefoons (GeeMarc, Telefunken, Doro). Dit zijn eenvoudige, gebruiksvriendelijke producten voor senioren die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Aanvullende producten :

Om zeker te eten dat u geen oproept mist, met name als u beperkt hoort, stellen wij bij Audilo aanvullende producten voor die eenvoudig aan uw telefoon voor senioren kunnen worden toegevoegd.

Als u bijvoorbeeld door een lichtalarm wilt worden gewaarschuwd als iemand u probeert te bellen, kunnen wij u verschillende indicatielampjes voorstellen zoals de RingFlash 100 of de AmpliCall 10.
Deze producten worden op de basis van uw telefoon aangesloten.

Als iemand contact met u probeert op te nemen, geven de apparaten sterke lichtsignalen af en een zeer versterkte beltoon, op bijna 95 decibel !