GOED PLAN

Onze aanbevelingen

Lijst van producten op merk Beafon

Beafon: Elektronische producten voor senioren : 

Beafon is een Oostenrijks elektronicamerk in familiebezit, opgericht in 2012. De lokale productie maakt zijn producten veilig en betrouwbaar en onderscheidt zich zo van andere telefoonmerken.

Vandaag behoort Beafon tot de Aspöck Groep en heeft het wereldwijd meer dan 1500 werknemers. Het doel van Beafon is om functionele, ergonomische en innovatieve producten te creëren. Beafon is eigenaar van het merk "Felixx premium" voor accessoires voor mobiele telefoons.

Alle Beafon producten zijn ontworpen om het dagelijkse leven van senioren te vergemakkelijken en om de kwaliteit en robuustheid van het product te garanderen.

BEAFON telefoons :

Senioren hebben een mobiele telefoon nodig om in contact te blijven met hun dierbaren, maar de nieuwste technologie en innovaties zijn voor hen vaak moeilijk te begrijpen en te hanteren. Het is niet ongewoon voor senioren om te worstelen om de perfecte telefoon voor hen te vinden. Bij Beafon vindt u een breed scala aan mobiele telefoons voor elke behoefte. Of het nu gaat om een verminderd gehoor, een verminderd gezichtsvermogen of een verminderde handvaardigheid, Beafon heeft overal aan gedacht.

Beafon Senior Smartphone:

Blijf in contact met je geliefden. De Beafon senior smartphone-reeks is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijke telefoon met 4G-technologie en alle voordelen die daarbij horen. Met 4G kunt u naar hartenlust browsen en alle applicaties downloaden die u maar wilt uit de Google Play Store.

Met de senioren-smartphone kunnen senioren ook online reserveren en bestellen of administratieve zaken afhandelen. Ze zijn speciaal ontworpen voor ouderen, hebben een XL-scherm met hoog contrast voor gebruiksgemak, en het geluid is helder en krachtig. Het voordeel van Beafon smartphones is dat ze allemaal een dubbele interface hebben. U kunt gemakkelijk schakelen tussen de klassieke Android interface en de vereenvoudigde Beafon interface.

Wat is de Beafon vereenvoudigde interface?

Het is een functie waarmee je veel grotere sneltoetsen en veel grotere toepassingspictogrammen kunt hebben. U kunt direct vanuit uw startscherm geheugentoetsen instellen om uw dierbaren met één klik snel te bellen. In deze Beafon-interface kan een SOS-knop worden geïntegreerd in het beginscherm van de telefoon.

Het grote pluspunt van de Beafon senior smartphone is dat deze op afstand kan worden afgesteld en geparametriseerd door een derde partij dankzij de vooraf geïnstalleerde applicatie voor onderhoud op afstand. Dit is een uitkomst voor senioren die moeite hebben met de basisinstellingen van hun telefoon.

 • Beafon M6S Premium
 • Beafon MX1

De Beafon MX1 smartphone is door een Duitse krant uitgeroepen tot beste outdoor smartphone in 2021. Hij is waterdicht en robuust, wat hem onderscheidt van zijn collega M6S premium.

Beafon's Hybrid gamma :

De hybride modellen zijn de perfecte combinatie van een senior smartphone en een ouderwetse mobiele telefoon. U beschikt over een vintage gsm-ontwerp met grote fysieke toetsen voor een maximale vingergevoeligheid, maar met de extra bonus van 4G-connectiviteit, waardoor u gemakkelijk kunt videobellen via WhatsApp met uw dierbaren (vooraf geïnstalleerde toepassing).Het scherm van deze Beafon-telefoons is volledig touchscreen! Dit dubbele aspect biedt senioren extra veiligheid bij alle handelingen die zij op hun telefoon verrichten. 

Dit type beafon telefoon is een innovatie in de wereld van de mobiele telefonie, en is perfect geschikt voor een oudere doelgroep die op zoek is naar een meer geavanceerde telefoon zonder de complexiteit van smartphones.

Naast het echte toetsenbord hebben ze een fysieke SOS-knop op de achterkant met geïntegreerde GPS-locatie. Een telefoon die nieuwe technologie combineert met de ergonomie van de oude.

 • Beafon SL880 Touch
 • Beafon SL860 Touch

Beafon klassieke en flip telefoons:

Als u op zoek bent naar eenvoud en een goede basis, zullen Beafon-telefoons u verleiden. Zij hebben het voordeel dat de batterij lang meegaat omdat zij geen gebruik maken van internet. Het beginscherm is eenvoudig en toont alleen de belangrijke informatie die u nodig hebt. Deze telefoons hebben alle basisfuncties van een telefoon: camera, radio, zaklamp, sms en MMs....

De serie Silver Beafon telefoons heeft een fysieke SOS-knop in elk van de modellen om de veiligheid van senioren te waarborgen. Als u op deze toets drukt, wordt een oproep gegenereerd naar een van de vooraf geregistreerde nummers. Ze hebben ook elk een oplaadhouder, zodat de telefoon gemakkelijk kan worden opgeladen door hem gewoon op de houder te plaatsen. Extra functies op sommige voor optimaal gemak: krachtig versterkt belsignaal, en spraakaankondiging van nummers.

Ook hebben verschillende Beafon-telefoons in de Silver-serie directe geheugentoetsen 1 en 2.

Beafon clamshell mobiele telefoon:

De Beafon clamshell telefoon is ideaal om ongewenste oproepen te voorkomen, en zorgt ervoor dat een oproep wordt beëindigd door de clamshell te sluiten. Uit ergonomisch oogpunt bieden zij een groot toetsenbord zonder onhandig te zijn, want eenmaal gesloten zijn zij

 • Beafon SL640
 • Beafon SL645
 • Beafon SL630
 • Beafon SL595
 • Beafon SL495
 • Beafon SL630
Beafon klassieke mobiele telefoon:

De telefoons uit één stuk zijn de eenvoudigste telefoons die op de markt te vinden zijn. Zij hebben vaak de bijzonderheid dat zij zeer licht zijn en bestand tegen schokken! Ze zijn ook gemakkelijk vast te houden en hebben vaak een antislip rubberen coating.

 • Beafon SL250
 • Beafon SL720

De Beafon SL720 telefoon is compatibel met hoortoestellen in de T-stand. Wanneer u een Beafon-telefoon koopt, koopt u een kwaliteitsproduct van een vriendelijk Europees familiebedrijf. Ten slotte kunnen de klassieke beafoontelefoons een goed hulpmiddel zijn voor kinderen om met hun ouders te communiceren wanneer dat bijvoorbeeld op school nodig is, zonder dat zij een smartphone met internettoegang in handen krijgen.

Beafon senior tabletten:

Voortbouwend op het succes van het telefoongamma, is Beafon gestart met de creatie van tablets voor senioren. Zij hebben de bijzonderheid dat zij, net als bij mobiele telefoons, uit een dubbele interface kunnen kiezen. De klassieke versie, of de vereenvoudigde versie van Beafon.

Met deze interface zijn de toepassingspictogrammen en tekst groot voor maximale zichtbaarheid en toont het startscherm alleen de belangrijkste toepassingen, zodat u niet in de war raakt. Deze laatste is heel esthetisch, in tegenstelling tot andere concurrerende tablets die kinderlijker zijn. De schermen zijn groot en hebben een goed contrast voor eenvoudige navigatie.

U kunt kiezen tussen twee versies, het model met WiFi, of het model met 4G-verbinding.

 • Beafon Tab Lite TW10
 • Beafon Tab Pro TL20