Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Demping

Demping

Type

Type

Materiaal

Materiaal

Muziek en Concerten

De wet legt een maximum geluidsniveau van 105 decibel op tijdens concerten en in nachtclubs, maar zelfs op dit niveau is een blootstelling van 45 minuten voldoende om uw gehoor te beschadigen!
Gehoorbescherming is dan ook onmisbaar. In deze categorie vindt u onze selectie oordoppen met filter voor musici van de grootste merken: Etymotic, Alpine, Macks, Quies, Pacato ...

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

Oordoppen voor musici en muziekliefhebbers:

Door de vele repetities voor concerten kunnen musici aan het einde van de dag of zelfs ‘s ochtends al last hebben van een onaangenaam gebrom in de gehoorgang.

Dit is te verklaren door de verschillende geluidsniveaus en geluiden gedurende de hele dag. Om dit probleem voor musici op te lossen, hebben fabrikanten van oordoppen speciale oordoppen voor musici ontworpen om hun gehoor te verlichten zonder de kwaliteit van het geluid dat ze zonder oordoppen horen, te benadelen.

Hoe werkt dit ?

Het is heel eenvoudig, het zijn geen gewone oordoppen maar oordoppen met een geluidsfilter dat ILC-filter (Integrated Loudness Corrector) wordt genoemd. Dankzij deze technologie kunt u van muziek genieten en toch beschermd zijn.
De geluidsweergave is perfect.

Mensen die licht gevoelig zijn voor geluid kunnen gebruikmaken van de klassieke oordoppen zonder filter.

Het gebruik ?

Deze oordoppen zijn vooral bestemd voor musici en muziekliefhebbers maar kunnen ook handig zijn tijdens muziekfestivals of concerten. Sommigen dragen oorkappen (vooral kinderen) maar als u de voorkeur geeft aan een lichte, onopvallende gehoorbescherming zijn oordoppen met filters perfect voor dit soort gelegenheden.