Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Demping

Demping

Type

Type

Materiaal

Materiaal

Oordoppen voor het zwemmen

Voor sommige mensen rijmt zwemmen niet altijd met plezier: het water dat de gehoorgang binnendringt, kan irritatie of een gevoel van verstopping veroorzaken.
Als het water in de gehoorgang niet correct wordt afgevoerd, kan het oor ontstoken raken en in de ergste gevallen geïnfecteerd raken en externe oorontsteking veroorzaken.
Het is dus essentieel om u te beschermen als u gevoelige oren heeft!
In dit onderdeel vindt u oorbanden en oordoppen voor eenmalige gebruik van silicone of herbruikbare oordoppen van thermovormbaar plastic.

Actieve filters

Gehoorbescherming voor het zwemmen ?

Ja, er bestaan oordoppen voor professionele zwemmers en iedereen die als sport of voor het plezier zwemt.

De specificiteit van deze oordoppen voor zwemmers bestaat uit het feit dat ze tijdens het zwemmen goed blijven zitten. Er bestaan oordoppen voor elk leeftijd, zowel voor kinderen als volwassenen.

Soms is water de oorzaak van gehoorproblemen, daarom is het beter om oordoppen te gebruiken voordat zich onomkeerbare schade voordoet.

Wij hebben twee soorten oordoppen, zonder filter en geschikt voor gebruik in het water (silicone) en met filter die echt ontworpen zijn voor bescherming in het water, om te voorkomen dat water de gehoorgang binnendringt.

Buiten oordoppen kunt u een speciale hoofdband van neopreen voor in het water toevoegen (voor kinderen en volwassenen).

Beide producten samen garanderen totale veiligheid op het gebied van uw gehoor.

Denk eraan voordat u op vakantie gaat !