Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Demping

Demping

Type

Type

Materiaal

Materiaal

Transport & vliegtuig

Dit onderdeel omvat oordoppen om comfortabeler te reizen: oordoppen tegen geluid om het rijgeluid in het openbaar vervoer of als passagier in een auto te dempen, maar ook speciale beschermdoppen voor vliegreizen, met een actieve klep om het drukverschil te compenseren bij het opstijgen en landen, dat verantwoordelijk is voor het gevoel van verstopte oren en in sommige gevallen voor pijn in het binnenoor.

Er zijn 26 producten.

Item 1-26 van 26 in totaal item(s)

Actieve filters

Reizen zonder hinder voor uw gehoor :

in het vliegtuig hebben we allemaal al eens hinder gehad door het verschil in luchtdruk bij het opstijgen of landen.

De intensiteit en de lengte van deze hinder is persoonlijk. Voor optimaal gehoorcomfort tijdens uw luchtreizen wordt aangeraden om oordoppen te dragen die gemaakt zijn voor luchtreizen.

Er bestaan verschillende soorten van was of silicone, met of zonder filters en het is mogelijk om oordoppen voor het vliegtuig voor volwassenen of kinderen te kopen, zo kan het hele gezin beschermd op vakantie.

Voor onregelmatige reizen is het mogelijk om zogenaamde algemene gehoorbeschermingen te gebruiken, zoals de oordoppen Quies Avion of om gebruik te maken van professionele oordoppen met filter om de druk tijdens een luchtreis zeer sterk te dempen.

Vergeet dit niet voordat u op vakantie gaat !