Lijst van producten op merk Quies

Quies oordop, actief welzijn overdag en ‘s nachts.

Actieve filters

Producten voor de bescherming van uw oren

Dit merk draagt al meer dan 80 jaar bij tot het welzijn en de bescherming van personen door de ontwikkeling van comfortabele producten die de gezondheid van uw oren bevorderen.

Het doel is om alle nodige zorg aan uw oren te geven zodat zij niet worden getroffen door gehoorproblemen (gehoorverlies of broosheid van het trommelvlies).

Bovendien zullen de Quies producten u rust en kalmte bezorgen door geluidsoverlast op verschillende niveaus te dempen zodat u gemakkelijk kunt inslapen en slapen zonder lawaai.

Dit merk verdeelt niet alleen de bekende Quies oordop maar ook een hele reeks producten voor oorhygiëne. Het omvat:

Gehoorbescherming tegen lawaai

Dit deel van gehoorbescherming betreft voornamelijk de bekende Quies oordoppen, maar weet dat deze geluidswerende oordopjes verkrijgbaar zijn in diverse materialen :

 • De ovale schuimoordoppen, met een demping van 35 decibel om de geluidsoverlast te beperken, zijn verkrijgbaar in diverse kleuren maar de demping blijft dezelfde.

“oordop-quies-schuim”

 • De oordop van natuurlijke was is gewikkeld in een dun laagje wol om te verhinderen dat de was onaangenaam aanvoelt in contact met uw gehoorgang. Ze zijn gemakkelijk kneedbaar en dempen met gemiddeld 27 decibel.

“oordop-quies-was”

Dan zijn er nog de andere soorten Quies oordoppen die zijn aangepast aan de verschillende dagelijkse situaties :

 • De zachte, herbruikbare siliconen oordoppen zonder filter kunnen gereinigd worden met water en zeep. Ze bestaan uit een koordje en kleine cellen om ze op hun plaats te houden wanneer u ze in uw oren steekt.
  Ze worden hoofdzakelijk gebruikt door personen die werken in magazijnen, industrie, bouwwerven, enz. Het is de bedoeling dat de oordoppen regelmatig in en uit kunnen worden genomen zonder ze te verliezen dankzij het koordje. Bovendien kunt u dankzij de demping van 26 decibel zonder gevaar werken in lawaaiige omgevingen omdat het geluid gedempt wordt in plaats van uitgeschakeld:

“quies

 • De zwemoordoppen zijn verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen. Deze oordoppen dempen het geluid niet maar voorkomen dat er water in de gehoorgangen komt (zeer nuttig voor kinderen die trommelvliesbuisjes dragen of lijden aan oorontstekingen).
  Inderdaad, met dit type Quies oordopje is het beter een goed gehoor te behouden om op de hoogte te blijven voor wat er rondom u gebeurt. Het silicone materiaal kan tot de vorm van de gehoorgang gekneed worden. Het doel is immers niet om ze diep in de gehoorgang te steken maar enkel om het oor af te sluiten zodat het water niet in de gehoorgang kan komen:

“quies

 • Er bestaan ook silicone vliegtuigoordoppen met een antidrukfilter. Deze zijn zeer nuttig bij het opstijgen en landen en zorgen er ook voor dat u kunt genieten van een kalme reis als uw geburen een beetje te lawaaiig zijn. Ze bestaan in 2 versies, volwassenen en kinderen:

“quies

En de actieve siliconen oordopjes met intelligente geluiddempende filters :

 • Met de Quies Music oordoppen verkrijgt u een geluidsdemping van ongeveer 15 decibel met een zeer natuurgetrouwe geluidsweergave dankzij de akoestische filters.
  De geluidsweergave is lineair en u geniet van uw muziek zonder gevaar voor gehoorverlies of oorsuizingen. Deze oordoppen zijn herbruikbaar.

“quies

Oorhygiëne :

Naast de oordoppen biedt Quies ook andere producten aan, die tegelijkertijd bijzonder goede prestaties leveren en gezond zijn voor uw gehoorgangen zoals de oorspray.
De sprays Doculyse, Docuspray en Docucalm helpen u oorproppen te verwijderen en te voorkomen.

Wattenstaafjes :

 • De Otospoon wattenstaafjes hebben de bijzonderheid een kant met een plastic lepeltje en een kant met watten te bevatten (wat hen doeltreffender maakt dan een klassiek wattenstaafje).
  Gebruik eerst de kant met het schelpje om het teveel aan oorsmeer te verwijderen. Reinig daarna de gehoorgang zorgvuldig met de andere kant bestaande uit watten.

“quies

Sprays :

De oorspray is een product waarmee u uw oren gemakkelijk kunt schoonmaken. Naargelang het product zijn de resultaten niet dezelfde.
Deze producten werden getest onder het toezicht van een KNO-arts.

 • Docucalm helpt jeuk snel te kalmeren en maakt de huid weer blijvend soepel en comfortabel.
 • Doculyse lost oorproppen op en voorkomt de vorming ervan.
 • Docuspray voor de dagelijkse verzorging van de oren en de verwijdering van oorsmeerresten.

Huidbescherming :

Het assortiment van Quies bevat ook doekjes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt zoals de verzorging van insectenbeten of prikken van brandnetels (Flash Frais Après piqûres) of doekjes voor oppervlakkige brandwonden (Flash Frais Brûlures superficielles).

 • Quies Flash Frais muggendoekjes
 • Quies Flashfrais après piqure (om jeuk te verzachten en krabben te voorkomen)

“quies

Antisnurkmiddelen :

Neusstrips :

 • Voor wie niet kan slapen omwille van snurkgeluid, is het mogelijk producten te vinden bij Quies om dit probleem te verhelpen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de vorm van transparante neusstrips die de ademhaling vergemakkelijken en de luchtstroom via de neus verbeteren:

“quies

Neusspreiders :

 • Dit zijn kleine dopjes die in de neus worden geplaatst om de neusgaten te verwijden en zo de neusademhaling te optimaliseren. De bereikte resultaten zijn: Minder snurken, minder verstopte neus (verkoudheid, allergie) en een betere ademhaling tijdens de slaap. De neusspreider is verkrijgbaar in 2 maten: Klein en groot.

Zuigtabletten tegen snurken :

 • Deze tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken (munt, honing-citroen, citrus). Ze verspreiden in belangrijke hoeveelheid een filmvormend bestanddeel dat via een mechanische, smerende werking de geluidstrillingen van het zacht verhemelte vermindert.

“quies

Mondspray tegen snurken :

 • Dit product verspreidt een film over het hele verhemelte om de luchtstroom te vergemakkelijken en trillingen te voorkomen.
  Bijgevolg neemt het snurken af.
  Deze spray is enkel verkrijgbaar met honing-citroensmaak

“quies

Neusspray tegen snurken :

 • Deze neusspray met essentiële oliën van den en eucalyptus bevordert de ademhaling tijdens uw slaap.
  Het product in de spray smeert de wanden van de neus voor een betere luchtstroom.

“quies

Nachtmasker :

 • Het masker van Quies is zeer verduisterend en kan in alle omstandigheden worden gebruikt.
  Als u gevoelig bent voor licht, zal dit masker u een ontspannen gevoel van welzijn bieden en u helpen om in te slapen.
  De elastiek past zich perfect aan uw hoofd aan zonder gevoel van druk.

“quies

Controle van de gehoorgang :

 • De Otoscoop biedt u een grondige inspectie van de interne gehoorgang.
  Het vergrootglas ingebouwd in de otoscoop zorgt voor een vergroting van het te observeren gebied.

“quies

Shampoos :

Shampoo tegen luizen en neten :

 • De behandelende shampoo 3 in 1 van Quies verstikt de luizen in 15 minuten tijd, maakt de neten los en verwijdert ze en wast ook het haar.
  De shampoo wordt geleverd met een kam om de luizen en neten gemakkelijk uit het haar van uw kind te verwijderen.

“quies

Oorbanden :

 • De oorbanden Bad & Sport zijn gemaakt van neopreen en bieden een zeer goede waterdichtheid. Uw oren blijven droog tijdens het zwemmen. De anatomische vorm bedekt perfect de oren en kan gemakkelijk aangepast worden aan de hand van een scratchsysteem.
  Dit product wordt aanbevolen door KNO-artsen voor kinderen met trommelvliesbuisjes, diabolo’s of personen die vaak oorontstekingen hebben. Dankzij de thermische eigenschappen van neopreen kan deze oorband ook gebruikt worden om uw oren te beschermen tegen de koude tijdens het skiën of surfen. De Quies oorband is verkrijgbaar in 2 maten (groot of klein):

“quies

Quies oordoppen waarvan de verkoop wordt stopgezet :

 • Gedurende een periode vervaardigde Quies ook oordoppen met de afbeelding van hun favoriete personages. Wij hebben nog enkele exemplaren van deze producten, maar in beperkte hoeveelheid:

Hello Kitty en Cars :

“quies

Bij ons hebt u keuze uit een ruim assortiment aan producten van het merk Quies zoals Quies oordoppen, zwemoorbanden, nachtmaskers, oorsprays, doekjes, zuigtabletten en zelfs zonnecrèmes.
Hieronder vindt u alle producten die kunnen voldoen aan uw verwachtingen voor het welzijn van uw gehoor.