Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Demping

Demping

Type

Type

Materiaal

Materiaal

Slaap en Nacht

Luidruchtige buren, een partner die snurkt of gewoon overgevoeligheid voor buitengeluiden, iedereen heeft gehoorbescherming nodig tijdens het slapen!
Slapen met oordoppen zorgt ook voor een diepere, beter herstellende slaap.

Er zijn 44 producten.

Item 1-44 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters

Slapen :

Soms is het moeilijk om de slaap te vinden, meerdere factoren als stress en omgevingsgeluid kunnen hierin meespelen.

In eerste instantie raden wij u in het algemeen geen oorkap aan om te slapen, omdat u tijdens het slapen last zult hebben van het gewicht en de vorm hiervan. U kunt niet op uw zij gaan liggen en de druk die gedurende de nacht op de gehoorgang wordt uitgeoefend, is niet aan te bevelen.

Voor het omgevingsgeluid waar u last van heeft, kunnen wij u passende oplossingen en producten aanbieden om u te helpen om eindelijk de rust te vinden voor een herstellende nachtrust.

Oordoppen ! Dit zijn doeltreffende gehoorbeschermingen: ze isoleren uw oren en dempen de omgevingsgeluiden. Ze bestaan in allerlei soorten: voor kinderen, volwassenen, voor verschillend gebruik: zwemmen, concert, muziek, slaap; en onder verschillende (onjuiste) namen als ‘Caisse-oordoppen‘ wat in feite de fonetische transcriptie is van het zeer bekende oordoppenmerk ‘Quies’.

Daarom proberen wij ervoor te zorgen dat onze website gebruiksvriendelijk is en u de producten kunt vinden die bij uw behoeften aansluiten.

In de categorie oordoppen om te slapen en voor ‘s nachts stellen wij u alle producten voor die u zouden kunnen passen. Meestal zijn oordoppen van was of schuim doeltreffend, maar sommige mensen verdragen ze zeer slecht. Voor hen hebben wij de Pluggerz Sleep-oordoppen die, zoals de naam al aangeeft, speciaal ontworpen zijn voor mensen die willen slapen, zelfs in een luidruchtige omgeving!

Aanvullend hierop is het ook mogelijk om een nachtmasker voor volledige slaap te dragen (als iemand bijvoorbeeld tv kijkt of een nachtlampje aan moet blijven, bent u met een nachtmasker geheel in het duister).

Voor nog meer doeltreffendheid als de persoon naast u snurkt en uw slaap verstoort, vindt u bij Audilo mondsprays en tabletten tegen snurken.

En stress ?

Tegen stress zullen wij u geen oordoppen voorstellen, maar eerder generatoren van geluiden en omgevingsgeluid. Deze verspreiden natuurlijke geluiden die kalmeren. Dit middel is ook geschikt voor mensen die lijden aan herhaalde tinnitus.

De merken:

Audilo zet zich in om elke dag de beste fabrikanten van gehoorbeschermingen te vinden om onze klanten zo goed mogelijk tevreden te stellen. Daarom vindt u bij ons de beste merken op de markt: Quies, Pluggerz, Sound Oasis, Mack's.