Lijst van producten op merk Amplicomms

Amplicomms seniorentelefoons

Actieve filters

Amplicomms: versterkte telefoons en tv-koptelefoons voor senioren

AUDIOLINE ontwerpt en produceert al meer dan 25 jaar allerlei soorten telefoons voor een breed scala van Europese klanten.

Kwaliteit, design en service zijn altijd de pijlers geweest van onze missie van uitmuntendheid, die ons in staat stelt elke dag nieuwe klanten en nieuwe markten te winnen.

Wij hopen dat de PowerTel en Bigtel gamma's uw aandacht zullen trekken.

Haar doel:Het ontwerpen en leveren van versterkte telefoons en andere innovatieve producten om de levenskwaliteit van miljoenen gebruikers met gehoor- of gezichtsstoornissen te verbeteren, tegen betaalbare prijzen.

Voor de goede orde: Audioline, een Duitse telefoonfabrikant, is enkele jaren geleden begonnen met de productie van versterkte telefoons nadat de eigenaar zijn gehoor had verloren!

De eigenaar besloot met een blanco vel papier te beginnen en het beste te produceren dat mogelijk was. Door het bestaande aanbod te analyseren, ontwierp Amplicomms het beste dat vandaag beschikbaar is!

Niet alleen zijn de Powertel Amplified telefoons van uitstekende kwaliteit (de beste op de markt!), maar ze bieden ook oplossingen die niemand anders kan!

Alle Amplicomms producten zijn compatibel met M4/T4 hoortoestellen. 

Telefonie bij Amplicomms:

Vaste telefoons: 

Amplicomms heeft een breed assortiment vaste telefoons met innovatieve kenmerken, om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van haar oudere en slechthorende klanten. Elke telefoon is zorgvuldig bestudeerd om het gebruik en de dagelijkse bediening te vergemakkelijken.

In het bekabelde assortiment van Powertel en Bigtel vindt u namelijk producten met grote schermen met achtergrondverlichting, een groot toetsenbord en sneltoetsen om gesprekken met familieleden te vergemakkelijken. Elke draadtelefoon van Amplicomms heeft een audio-boost-knop om het geluid van het gesprek en het overgaan te versterken.

- Amplicomms Bigtel 40

- Amplicomms Bigtel 48

- Amplicomms Bigtel 50 plus Alarm

- Amplicomms Powetel 196 full Duplex

- Amplicomms Combo Powertel 2880

- Amplicomms Bigtel 1580 combo

In zijn draadloze assortiment heeft het merk Amplicomms gekozen voor elegante en gebruiksvriendelijke telefoons! De nieuwe Bigtel telefoons zullen je verleiden met hun nieuwe functie voor het blokkeren van oproepen!

- Amplicomms Bigtel 1580

- Amplicomms Bigtel 1500

- Amplicomms Powertel 2700

- Amplicomms Powertel 2780

Of het nu voor persoonlijk gebruik is of voor op het werk, bij Amplicomms vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van vaste telefonie.

Mobiele telefoons en smartphones :

Amplicomms heeft een hele reeks mobiele telefoons en smartphones ontwikkeld die zijn aangepast aan senioren en slechthorenden. Uitgerust met een fysieke SOS-knop op elke telefoon, zorgt Amplicomms voor de veiligheid en sereniteit die u nodig hebt.  Alle producten zijn een echte aanwinst, om u overal in uw dagelijks leven te vergezellen. 

Ze zijn ergonomisch ontworpen en hebben allemaal sneltoetsen om snel uw dierbaren of vaste contactpersonen te bellen, en een extra luide beltoon zodat u geen oproep mist.

- Amplicomms M24

- Amplicomms M50

Wat moet ik kiezen tussen een draadgebonden of draadloze telefoon bij Amplicomms?

De draadloze telefoon heeft het voordeel dat hij een groot bereik heeft (gemiddeld 50 m binnenshuis en 300 m buitenshuis). Dit betekent dat u zich vrij door het huis of kantoor kunt bewegen zonder geblokkeerd te worden.

De oudere telefoon met snoer is nog steeds erg populair! Praktisch qua batterij, hij hoeft niet te worden opgeladen. Het biedt een betere grip op de handset en een groter toetsenbord direct op het basisstation. De vaste telefoons van Amplicomms zijn aantrekkelijk voor senioren die op zoek zijn naar het comfort en de eenvoud die draadloze telefoons niet bieden.  

Solo, Duo, Trio, maak je keuze! Amplicomms heeft er altijd voor gekozen om naast de hoofdtelefoons extra handsets aan te bieden. Zo kunt u de aanwezigheid van telefoons in uw huis of kantoor vermenigvuldigen en geen enkele oproep missen! En allemaal op één nummer.

Waarom een Amplicomms telefoon?

Allereerst zijn de Amplicomms telefoons, wat het geluid betreft, uitgerust met een uitstekende luidspreker en microfoon, zodat u zonder storingen heldere gesprekken kunt voeren.

Afgestemd op uw behoeften: veel telefoons hebben een antwoordfunctie ingebouwd in de basis van de telefoon. In het algemeen is er tot 30 minuten opnametijd beschikbaar.

Tenslotte zijn alle draadloze telefoons van Amplicomms DECT (Digital Enhanced Cordless) standaard.

Oproepblokkering: een ingebouwde functie voor alle Amplicomms-modellen. Deze optie is inderdaad zeer populair geworden bij gebruikers die genoeg hebben van frequente telefoongesprekken. Oproepblokkering heeft twee modi: handmatig met de speciale knop op uw handset, zal onmiddellijk alle ongewenste nummers blokkeren (tot 100 nummers), of de automatische modus, die alle nummers blokkeert die niet in uw telefoonboek zijn opgeslagen.Telecommunicatie).

Versterkte TV Koptelefoon: 

Na het succes van zijn assortiment vaste en mobiele telefonie heeft Amplicomms zijn activiteiten uitgebreid tot de markt van TV-koptelefoons. TV-headsets zijn van groot belang wanneer het hoorniveau in een huishouden van persoon tot persoon verschilt. Ze stellen u onder meer in staat uw dierbaren niet te storen, maar ook te genieten van een betere luisterervaring van uw televisieprogramma's.  

Ook deze producten zijn speciaal ontworpen voor senioren en slechthorenden. 

Alle beschikbare producten zijn draadloze versterkte TV-headsets met een ongelooflijke geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

- Amplicomms TV 3500

- Amplicomms TV 2500

- Amplicomms BTH 1400

Vibrerende wekkers: 

Amplicomms heeft ook een reeks trilalarmklokken, om tegemoet te komen aan de behoeften van slechthorenden. Deze wekkers maken het wakker worden gemakkelijker door een lichtflits, sterke trillingen en een luide ring! Met of zonder trilkussen, klassiek of reisformaat, kies het model dat het best bij u past.

- Amplicomms TCL410

- Amplicomms TCL 250

Onder de hierboven niet genoemde producten kunt u ook UV-droogboxen voor gehoorapparaten of ACCU's ontdekken om de defecte hoofdtelefoons van uw TV te vervangen.

Zoals u ziet, of het nu voor persoonlijk gebruik (thuis) of voor professioneel gebruik (in bedrijven) is, Amplicomms biedt duurzame en kwaliteitsproducten, allemaal ten dienste van de gezondheid van het gehoor.