Verbonden trilhorloge Trevi T-FIT 260 HB

€ 64,99
Inclusief belasting
Laatste items in voorraad
Kleur

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

Verbonden trilhorloge/wekker Trevi T-FIT 260 HB - hartslagarmband IOS en Android

Eén van de allernieuwste producten van het merk Trevi is het verbonden horloge Trevi T-FIT 260 HB. Dit is bedoeld voor iedereen die zijn gezondheid in de gaten wil houden, voor ouderen en slechthorenden en ook voor sportliefhebbers.
Dit nieuwe voorwerp is verbonden met uw smartphone en uitgerust met geavanceerd technologie, veeleisend en zonder franje.

Functies:

Het verbonden trilhorloge Trevi T-FIT 260 HB heeft een zeer helder kleuren-lcd-scherm van 1,3 inch, waarop alle belangrijke gezondheidsgegevens kunnen worden weergegeven en dat ook nuttig is tijdens uw sportactiviteiten.

Het zeer gebruiksvriendelijke horloge wordt verbonden via een mobiele app. Met zijn elegante, onopvallende design lijkt het Trevi T-fit 260 HB op een klassiek digitaal horloge.
De magnetische armband is bijzonder handig en eenvoudig om te doen. Het is dan ook perfect geschikt voor mensen die minder behendig zijn.

Via de belangrijkste functies van dit horloge kunt u voortdurend de meldingen van uw telefoon in de gaten houden dankzij een verbindingssysteem waardoor u meldingen van berichten op uw sociale netwerken - Gmail, Facebook, Skype of Whatsapp - en uw inkomende oproepen kunt ontvangen.
Het product is compatibel met de besturingssystemen IOS 9 en Android OS 5.0.

De wekkerfunctie is ook bijzonder handig. Via de speciale mobiele app kunt u 5 alarmen instellen. Zo kunt u rustig wakker worden, zonder uw partner te storen met een te harde beltoon. U kunt ook verschillende herinneringen programmeren, bijvoorbeeld voor het innemen van medicijnen of regelmatige afspraken. Dit trilhorloge met wekkerfunctie is ideaal voor senioren en slechthorenden.

Een gps van de nieuwste generatie: ons verbonden horloge is uitgerust met een hoogtechnologisch gps-systeem voor uw verplaatsingen. Dit geeft u via een app op uw telefoon een overzicht van uw route tijdens uw wandeling of jogging. Dit wordt mogelijk dankzij de Bluetooth-verbinding tussen beide gebruikte apparaten.

Hartslagarmband met PPG-sensor: Om het mogelijk te maken om u alle informatie over uw harstalg te leveren, is onze verbonden armband uitgerust met een fotoplethysmogramsensor.

Deze geavanceerde technologie meet ook uw perifere zuurstofverzadigingsniveau in uw bloed. Beschermingsindex IP68: de armband is van metaal en geheel afgedicht, met een beschermingsindex IP68.

Trevi is een Italiaans bedrijf dat in 1976 is opgericht en zich heeft gespecialiseerd in elektronische apparatuur. Het produceert afwisselende producten, van koptelefoons tot weerstations, via alle mogelijke apparatuur in de telefonie.
Ondanks de jaren blijft het merk innoveren met vooruitstrevende producten op de internationale markt. Het sterke punt van het merk Trevi blijft zonder enige twijfel de betrouwbaarheid van het materiaal dat de tijd goed doorstaat.

Technische kenmerken:

 • verbinding met uw telefoon om al uw persoonsgegevens te beheren, via de app HitFit Pro.
 • Ultrahelder lcd-touchscreen van 1,3 inch
 • Meldingen van berichten op uw sociale netwerken en inkomende oproepen dankzij de verbinding met uw smartphone
 • Alarmen en herinneringen
 • Opvolging van uw sportroute dankzij de ingebouwde gps
 • Opslag van uw gegevens over uw sportactiviteit gedurende 7 dagen
 • Bewaking van uw slaap
 • Weergave van vele gegevens: verbrande calorieën, hartslag, afgelegde afstand tijdens uw activiteit enz.
 • Armband en behuizing van metaal
 • Waterdicht
 • Bluetooth 5.0
 • Oplaadbare lithiumbatterij
 • Compatibel met IOS 9 en Android OS 5.0

Gebruik:

Het verbonden trilhorloge T-FIT 260 HB is bijzonder eenvoudig en intuïtief te gebruiken. Met name de instelling is zeer eenvoudig. Om uw nieuwe apparaat aan uw smartphone te koppelen, nodigen wij u uit om de app HitFit Pro te downloaden uit Apple Store of Google Play.

Wat ontvangt u?

Onze armband Trevi T-FIT 260 HB is verkrijgbaar in zilver met een zilver- of goudkleurige armband en is compatibel met verschillende besturingssystemen, iOS en Android. Dit onmisbare voorwerp is ideaal voor uw meldingen en om al uw lichaamsgegevens te bewaken!

 • 1 verbonden trilhorloge Trevi T FIT 260 HB met minimicrofoon en knop voor geluidscontrole.
 • Oplaadbare lithiumbatterij

Wacht niet langer om het nieuwe, horloge van Trevi te kopen, onmisbaar voor uw dagelijkse activiteiten!

Bluetooth Ja
Garantie 24 maanden
Staat Nieuw
Catégorie : Trillende horloges en wekkers Marque : Trevi

Misschien wil je...