Maxcom Comfort MM735 2G + SOS-armband
Aanbieding!

Mobiele telefoon Maxcom Comfort MM735 2G + SOS-armband

€ 89,00
Inclusief belasting
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Maxcom Comfort MM735 2G met SOS-armband, de mobiele telefoon die alleen maar voordelen heeft

Maxcom is een groot merk sinds de jaren 2000. Buiten verschillende communicatieaccessoires en analoge telefoons maakt het merk ook vier categorieën mobiele telefoons: smartphones, comfort, verstevigd en klassiek. De Maxcom Comfort MM735 2G maakt deel uit van de GSM-serie met zijn vele functies.

De kenmerken van de Maxcom MM735 2G:

Met zijn specificaties is de Maxcom Comfort MM735 2G een geweldige partner in het dagelijks leven, in het bijzonder voor ouderen.

Functies van de maxcom comfort MM735:

de maxcom Comfort MM735 2G heeft een groot intern geheugen waarin maximaal 500 contacten, 100 mms’jes en 400 sms’jes kunnen worden opgeslagen zonder van tijd tot tijd ruimte te hoeven vrijmaken. Met de waterdichte, draadloze SOS-armband kan automatisch een vooraf geprogrammeerd nummer gebeld worden in handen-vrij modus. Er is ook een knop om het apparaat te vergrendelen en te ontgrendelen.

De voordelen van de Comfort MM735

Dankzij de SOS-armband kan de Maxcom comfort MM735 2G levens redden. Deze lichte, onopvallende telefoon in klassiek zwart is zowel instelbaar als waterdicht. Met de aan elke mobiele telefoon bevestigde SOS-armband voelt de gebruiker van het toestel zich in veiligheid, waar hij ook is. De hartvorm van de SOS-knop is opzettelijk zodat senioren deze eenvoudig vinden en geen tijd verliezen met zoeken. In één gebaar kunnen ze hun dierbaren of een noodnummer bellen. Met een zaklamp bij de hand vereenvoudigt de maxcom Comfort MM735 het leven van de gebruiker. U hoeft niet meer in het menu van de telefoon te zoeken om de zaklamp in- of uit te schakelen, want de knop hiervoor bevindt zich naast het scherm. Hij heeft ook extra knoppen om specifieke functies met één klik in te schakelen.

De batterij is bijzonder krachtig en handig. Deze mobiele telefoon heeft een duurzame, grote batterij en blijft daardoor altijd waakzaam. De voorgestelde houder van de telefoon heeft een oplaadfunctie. Deze zelfde houder heeft een andere uitgang om gelijktijdig een tweede telefoon op te laden. Deze goed hanteerbare, stevige telefoon is een goede investering. De maxcom comfort MM735 2G is al te koop en heeft 24 maanden garantie.

Een armband met vele pluspunten

Aan elke mobiele telefoon is een armband bevestigd. Hiermee kan de gebruiker in noodgevallen verschillende functies gebruiken. Omdat hij makkelijk te hanteren is, drukt u op de SOS-knop om de armband onmiddellijk met de maxcom comfort MM 735 te koppelen en een actie uit te voeren. Nadat 112 is gebeld om hulp in te roepen, verstuurt hij een sms aan uw dierbaren waarin nauwkeurig uw locatie en de links worden aangegeven naar de Google-kaart en vervolgens naar OpenStreetMap. Het toestel kan ook het ICE-nummer bellen in handen-vrij modus. De waterdichte behuizing bezit al deze functies met een IP67-certificering.

Wat betreft de met bij telefoon behorende SOS-armband, deze is ontworpen van verfijnd, flexibel materiaal dat niet schuurt op de huid. Dankzij het minimalistische design en zijn kleur is dit accessoire voor iedereen geschikt. Welk type armband er ook aan bevestigd is, de Maxcom Comfort MM735 heeft een knop in de vorm van een hart voor noodsituaties.

Kenmerken van de Maxcom MM735 2G

Dit model onderscheidt zich door:

 • een knop voor de zaklamp;
 • een weergavemodus met hoog contrast;
 • een vergrendelingsknop op de behuizing;
 • een ingebouwde gps-module;
 • een laadstation.

Deze mobiele telefoon is ook uitgerust met een wekker, een muziek- en filmspeler, een kalender, een FM-radio, een camera, een WAP, GPRS en Bluetooth 5.0.

Gebruik van de maxcom comfort MM735:

de Maxcom comfort MM735 2G is voorzien van een groot scherm met een tamelijk hoog contrast (2,2 TFT 220 x 176 pixels) en een comfortabel toetsenbord. In het functionele menu vindt de eigenaar van de telefoon alles wat hij nodig heeft.

Wat ontvangt u?

 • 1 telefoon Maxcom MM735
 • 1 SOS-armband
 • 1 oplader
 • 1 gebruiksaanwijzing
 
REFB-2227
Datasheet
Noodoproep
Ja
Contacten
500 namen
Bluetooth
Ja
Garantie
24 maanden
Staat
Nieuw
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in