Thomson WEAR 7811 W/BK TWS BT ANC
Aanbieding!

Oordopjes Thomson WEAR 7811 W/BK TWS BT ANC

€ 79,99
Inclusief belasting
 • Wit
 • Zwart
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Bluetooth-Oordopjes Thomson WEAR7811W BK

Wie heeft zich nooit afgevraagd tegen wie een vrouw of man wel zou praten, uitgerust met een Bluetooth-oortelefoon? In eerste instantie is het inderdaad niet vanzelfsprekend, maar het gebruik van Bluetooth-oortelefoons is langzaam aan bijna onmisbaar geworden voor velen onder ons.

Functie:

Het belangrijkste gebruik van de Thomson wear 7811 bluetooth oordopjes is muziek luisteren of met een derde kunnen praten tijdens een telefoongesprek. De draadloze Bluetooth-oortelefoons hebben opmerkelijke voordelen en lijken een blijvertje te zijn.

Ze passen zich aan elke gebruiker aan, werknemer of sportbeoefenaar. Dit apparaat maakt vele taken mogelijk die voorheen alleen voor de rijken waren weggelegd. Maar we moeten wel iets benadrukken: deze oordopjes zijn niet onderling verbonden, zodat u een volledige bewegingsvrijheid houdt in de nek zonder dat een van de onderdelen uit uw oor schiet.

Ook de geluidskwaliteit is uitstekend. Met een meer dan aanbevelenswaardige prijs-kwaliteitverhouding heeft u geen geruis in uw oor.

Kenmerken:

Deze hoogtechnologische Bluetooth-oordopjes hebben bijzonder interessante kenmerken. Hoewel dit voor sommigen vanzelfsprekend is, werken deze oordopjes met een ingebouwde batterij, die kan worden opgeladen via het bijbehorende laaddoosje.

Dit laadstation maakt drie maal laden van de oortelefoons mogelijk voordat het zelf weer via een stopcontact moet worden opgeladen. Dit kenmerk zorgt ervoor dat u uw oordopjes een tweede en derde maal kunt gebruiken tijdens lange reizen.

De autonomie bedraagt ongeveer 4 uur, dat wil zeggen 12 uur met het laadstation. Dat betekent dat u voldoende batterijvermogen heeft om uw oordopjes niet dagelijks te hoeven opladen: een à twee keer per week is voldoende, afhankelijk van uw gebruik ervan.

Deze oordopjes van Thomson met True-Wireless-functie isoleren u van de buitenwereld, zodat u het volume niet steeds hoger hoeft te zetten om geen omgevingsgeluiden te horen.

De ingebouwde microfoon is compatibel met steeds belangrijker wordende spraakassistenten, Siri voor iOS of Google Assistant als u de voorkeur geeft aan Android. De witte kleur van de oortelefoons zorgt voor onopvallendheid, hoewel het dragen ervan tegenwoordig geen uitzondering meer is.

De gebruiksvriendelijke draadloze oordopjesvan Thomson kunnen worden gecombineerd met de handen-vrij sets die wij al langer kennen. Het geluidsvolume kan rechtstreeks worden ingesteld via de ingebouwde microfoon en de functie ‘verhogen’ of ‘verlagen’.

De vorm en de afmetingen van deze oortelefoons zijn langdurig onderzocht en perfect geschikt voor langdurig gebruik, ze passen prachtig in uw gehoorgang zonder te hinderen.

 • Bluetooth 5.1
 • Kleur: Zwart of wit
 • Gewicht: 49 g
 • Maximale autonomie in gesprek: 3,5 uur
 • Max. autonomie in stand-by: 100 uur
 • Oorstukjes: S, M, L
 • Compatibel met Android en IOS

Gebruik:

Zoals we eerder al vermeldden heeft u met de Thomson-oordopjes een gebruiksvrijheid die alleen door uw verbeeldingskracht beperkt wordt. Liefhebbers van hardlopen zullen deze uitrusting graag gebruiken, waarmee ze tijdens hun activiteiten onbeperkt naar hun favoriete muziek kunnen luisteren, zonder zich zorgen te maken dat hun oortelefoons zullen vallen.

Voor werknemers in de handel en mensen die een groot gedeelte van de dag aan de telefoon doorbrengen, zal hun leven vereenvoudigd worden door deze oortelefoons. Let wel op dat u ze niet gebruikt terwijl u autorijdt, want ze zijn verboden aan het stuur.

Voor mensen die graag van muziek genieten tijdens activiteiten thuis zoals koken, het huishouden doen of iets anders, garanderen deze oordopjes van Thomson onbeperkte bewegingsvrijheid en aanpassingsvermogen. Gebruik ook gerust de spraakfunctie ‘pauze/terug/vooruit/afspelen’ als uw handen bezet zijn en u uw telefoon niet kunt pakken.

Wat ontvangt u:

Als u dit product koopt, ontvangt u de oordopjes en het laadstation thuisbezorgd. U bent dan ook eigenaar van de benodigde snoeren voor het opladen van uw apparaten. Vergeet niet om ‘s nachts het laadstation aan te sluiten zodat u overdag geen muziek hoeft te missen.
Met de oortelefoons worden ook verschillende oorstukjes geleverd.
Deze oorstukjes in de maten S / M / L zijn probleemloos gecshikt voor elke morfologie en zorgen ervoor dat de oortelefoons stevig op hun plaats blijven, zonder hinder.

 • 1 paar oortelefoons Thomson WEAR7811 (wit of zwart)
 • 1 laaddoosje
 • 3 paar oorstukjes (S, M, L)
 • 1 laadsnoer
 • 1 handleiding
 
Thomson
REFD-9405
4047443456175
Datasheet
Bluetooth
Ja
Garantie
24 maanden
Staat
Nieuw
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in