Koptelefoon Thomson HED2006BK/AN

Koptelefoon Thomson HED2006BK/AN

€ 15,99
Inclusief belasting
  • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
  • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
  • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Koptelefoon met snoer Thomson HED 2006

Functie van de koptelefoon HED2006

De koptelefoon Thomson HED2006 is een koptelefoon met snoer die gebruikt kan worden met elk apparaat met een jack-uitgang 3,5 mm. U kunt hem dan ook gebruiken met en iPad, een telefoon, een pc en natuurlijk op elk gebruikelijk of gespecialiseerd audioapparaat.

Hij is echter niet geschikt voor luisteren naar televisie omdat hij een kort snoer heeft (1,2 m), zodat u op een meter van het apparaat moet zijn waarop hij wordt aangesloten, en dat is niet aanbevolen voor televisie kijken.

Hij kan als koptelefoon voor thuis of onderweg worden gebruikt. Hij heeft geen microfoon om te praten, het is een koptelefoon voor 100% luisteren. Hij heeft echter wel een geluidsvolumeknop. Hij kan eenvoudig op het hoofd worden gezet, er zijn geen batterijen of externe elektrische voeding voor nodig.

Deze koptelefoon is een traditionele koptelefoon: hij bestaat uit een verstelbare gewatteerde beugel, waarop twee circumaurale oortelefoons zijn bevestigd met schuim in de kussentjes.

Het is dus een apparaat waarbij comfort en geluidskwaliteit het belangrijkste zijn en die tamelijk groot is in verhouding tot oortelefoons of een lichte koptelefoon, die onopvallender zijn maar ook mindere geluidskwaliteit leveren.

Hij is gemaakt van plastic en is verkrijgbaar in zwart (antraciet). Het is een standalone koptelefoon, hij heeft geen standaard waarop u hem kunt plaatsen als u hem niet op het hoofd heeft.

Kenmerken van de koptelefoon HED2006:

De technische kenmerken van de koptelefoon Thomson HED 2006 zorgen voor een goede kwaliteit koptelefoon voor een betaalbare prijs. Wat geluidskenmerken betreft, moeten de zeer goede bandbreedte tussen 20hz tot 20Khz en de hoge gevoeligheid van 92db genoemd worden.

U moet vermijden om het volume voluit te zetten, om uw oren niet te beschadigen. Hij heeft een passief r.

De elektrische impedantie bedraagt 32 Ohm. Hij wordt op uw audioapparaat aangesloten door middel van een unilateraal recht snoer met een vergulde jackstekker 3,5 mm die aan de koptelefoon vast zit en er dus niet van verwijderd kan worden. Het gewicht bedraagt 220 gram, dit is niet overdreven zwaar.

Gebruik:

Hij wordt aangesloten met een recht snoer van 1,2 m lang en een vergulde jack voor een betere geluidsoverdracht.

De kleine jack 6,35 mm is het meest voorkomende type geluidsuitgang op recente apparatuur. Als uw apparaat een jack 6,35 mm uitgang heeft (grotere jack), want ook mogelijk is voor een koptelefoonuitgang, kunt u een adapter grote jack-kleine jack kopen die in de meeste winkels verkrijgbaar is.

Om de koptelefoon HED2006 te laten functioneren, moet u deze aansluiten op een koptelefoonaansluiting en niet op een andere type audio-uitgang als uw apparaat meerdere van dergelijke uitgangen heeft, zoals line-out.

Gewoonlijk geeft het symbool van een koptelefoon aan dat het een koptelefoonuitgang betreft. Als u de koptelefoon op een andere uitgang aansluit, beschadigt u deze mogelijk.

Wat ontvangt u?

Het pack dat wordt geleverd, bevat een koptelefoon HED2006 en een gebruikshandleiding. Met dit materiaal worden geen accessoires geleverd, onder andere geen adapter voor een audio-uitgang van een ander type dan dat waarvoor het snoer van de koptelefoon bedoeld is.

  • 1 tv-koptelefoon Thomson HED2006BK/AN
  • 1 gebruikshandleiding
 
Thomson
REFB-2243
Datasheet
Type hoofdtelefoon
Beugel
Gewicht van de hoofdtelefoon
220 g
Garantie
24 maanden
Staat
Nieuw
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in