AccuVoice AV157 soundbar

€ 249,00
Inclusief belasting
Op voorraad

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

AccuVoice AV157 soundbar

Met de ambitie om het TV-audiosysteem radicaal te veranderen, besloten enkele veteranen uit de industrie, waaronder Jarl Salmela, bekend als één van de beste luidsprekerontwerpers ter wereld, hun krachten te bundelen en creëerden het merk ZVOX Audio in 2003. Het jaar daarop legde het Amerikaanse merk zijn stijl op met de ontwikkeling van zijn eerste luidspreker, die in feite het eerste SoundBase Home cinema-systeem ter wereld was.

In een sector waar nochtans veel concurrentie is, is ZVOX Audio erin geslaagd een bijzonder complete catalogus te blijven voorstellen en steeds zijn tijd vooruit te blijven. Ongeacht uw verwachtingen, u zult altijd een model vinden dat voldoet aan al uw behoeften. In 2012 introduceerde het merk een nieuwe functie, AccuVoice. Deze technologie maakt stemmen veel duidelijker, zelfs als de soundbar ingesteld is op een zeer laag volume.

Met andere woorden, de stem en de geluidsband zijn van elkaar gescheiden om het geheel perfect verstaanbaar te maken. Zelfs bij een programma met onvoldoende geluidsmenging, zult u elk woord duidelijk horen.
Een authentiek en indrukwekkend resultaat dat ZVOX Audio in zijn statuut van marktleider versterkt. De komst van de nieuwe soundbar AccuVoice AV157 met haar indrukwekkende functies zal de balans niet in de andere richting doen doorslaan.

Functies:

De soundbar AccuVoice AV157 van het merk ZVOX Audio biedt u tal van functies naast een stijlvol design en is uitgerust met 12 krachtige versterkingsniveaus voor een verbluffende luisterervaring.
Ontdek de belangrijkste functies van dit uniek product:

Een elegant model: Dit nieuwe product, uit het gamma AccuVoice, biedt een totaal opnieuw bedachte, stijlvolle look, voor een totaal nieuwe gebruikerservaring.
Het compacte ontwerp kan ook gemakkelijk van de ene kamer in de andere worden verplaatst, om te genieten van zijn talrijke luistermogelijkheden. U kunt de luidspreker ook aan een muur bevestigen met behulp van de ophangsleuven.

Een revolutionair geluid: Dat hoeft niet meer bewezen te worden. De producten van het merk ZVOX Audio beschikken over gewoonweg een uitzonderlijk geluid dat alle concurrentie trotseert. Met dit nieuwe product gaat het ambitieuze merk nog een stap verder.
Uw favoriete films, series of muziek komen als het ware tot leven in uw huis. Een buitengewone gebruikerservaring die u niet meer wilt missen. Bovendien is er een functie die het geluid automatisch verzacht tijdens de reclamespots.

Een nieuwe afstandsbediening: In tegenstelling tot de vorige versies van het gamma, maakt AccuVoice AV 157 gebruik van een gloednieuwe afstandsbediening, met robuuster structuur en gebolde knoppen voor een gemakkelijkere bediening in het donker, die volkomen waterdicht is. Zoals alle systemen van het merk, kan ook de AV157 geprogrammeerd worden om te werken met alle infrarood-afstandsbedieningen.

Wij hebben dit voor u getest:

“Dit is een goed product voor mensen die bij een film de stemmen niet goed kunnen verstaan. De stemmen worden voorop geplaatst in vergelijking met de muziek of achtergrondgeluiden. Met de verschillende instellingen kunt u het luisteren naar een film of Tv-uitzending volledig personaliseren. 3 geïdentificeerde en zeer duidelijke surround-niveaus. Hoe hoger het surround-niveau, hoe matiger de stem wordt. De modus surround3 voor het bekijken van films is verbluffend. U kunt ook de hoge en lage tonen regelen met behulp van de knop “other setting” op de afstandsbediening. De aansluiting op de TV is zeer gemakkelijk. Kortom, een uniek product met een goede prijs-kwaliteitsverhouding”

Technische kenmerken:

  • Afmetingen van het product: 7,87 x 43,18 x 7,87 cm, voor een totaalgewicht van 1,36 kilogram.
  • Vermogen: 24 Watt
  • Kleur en afwerkingen: zwart
  • Aansluitingen: infrarood

Gebruik:

De soundbar AccuVoice AV157 is bijzonder eenvoudig en intuïtief te gebruiken. De installatie is bijzonder eenvoudig, enkel het netsnoer moet worden aangesloten op het uiteinde van de optische kabel. Met dit nieuwe product zult u genieten van een bijzonder aangename geluidservaring.

Wat ontvangt u?

  • 1 AccuVoice AV157 soundbar
  • 1 afstandbediening
  • 1 gebruiksaanwijzing

De soundbar AccuVoice AV157 van het merk ZVOX Audio is verkrijgbaar in zwart en laat u genieten van een unieke geluidservaring om uw favoriete blu-rays en muziek te ervaren op een onverwacht geluidsniveau. Dit is het ideale voorwerp om in huis te hebben. Het is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij zijn compact design. Wacht niet langer om de nieuwe soundbar van het merk, de marktleider, ZVOX Audio in huis te halen!

Kruidenier Sector
Garantie 24 maanden
Staat Nieuw
Catégorie : Soundbar

QuestionsStel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)

Misschien wil je...