Audilo Dreamz oordoppen

Audilo Dreamz oordoppen

€ 12,90
Inclusief belasting
Niet op voorraad
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Audilo Dreamz, herbruikbare slaapoordoppen (SNR 24dB)

Functie:

Het Audilo team is trots u de nieuwe slaapoordoppen “Audilo dreamz” voor te stellen. Deze oordoppen zijn het resultaat van onze ervaring sinds 2008 op het gebied van gehoorbescherming. Wij hebben ze ontwikkeld op basis van uw talrijke reacties om te voldoen aan uw behoeften. Deze oordoppen hebben een eenvoudig en doeltreffend design met een hoogwaardige filter (-24 dB) zodat u op natuurlijke wijze in slaap kunt vallen door de (zeer sterke) parasietgeluiden weg te filteren en enkel de natuurlijke omgevingsgeluiden te behouden.

Wist u dat? Slaapgebrek heeft op lange termijn schadelijke gevolgen voor de gezondheid. Een onderzoek van het INSERM (Franse instituut voor de gezondheid en het medisch onderzoek) heeft aangetoond dat gemiddeld 1 Fransman op 3 lijdt aan slaapstoornissen.  De belangrijkste oorzaak is stress, maar ook omgevingsgeluid kan uw slaap sterk verstoren.

De gevoeligheid aan lawaai verschilt van persoon tot persoon maar als algemene regel geldt dat de slaap verstoord wordt zodra het geluidsniveau 30 dB overschrijdt.
Audilo Dreamz oordoppen zijn de oplossing voor uw probleem, met een gemiddelde geluidsdemping van 25 dB.

De herbruikbare oordoppen Audilo Dreamz zijn gemaakt van thermoplast, een aangename, hypoallergene stof die zich aanpast aan uw lichaamstemperatuur en irritatie en oververhitting van de gehoorgang verhindert.

De aanwezigheid van een akoestische filter in de dop zorgt ervoor dat:

 • U niet volledig wordt afgesloten van lawaai. U hoort dus probleemloos uw wekker ‘s ochtends, of het gehuil van uw kind ‘s nachts.
 • Lucht wordt doorgelaten in de gehoorgang, wat het onaangename gevoel van een “verstopt oor” of interne resonantie verhindert. Bovendien moet de gehoorgang ademen, deze oordoppen kunnen dan ook herhaaldelijk worden gebruikt (in tegenstelling tot Quies oordoppen of andere types van oordoppen die bij herhaaldelijk gebruik de vorming van oorproppen kunnen veroorzaken)

De akoestische filter is 100% afneembaar, u kunt de maat van uw oordop kiezen (maat M in grijs of maat L in groen) en de filter plaatsen.

☞ Wist u dit? Het veelvuldig gebruik van oordoppen kan leiden tot de ophoping van oorsmeer en beschadiging van de gehoorgang. De slaapoordoppen Audilo Dreamz, in tegenstelling tot klassieke schuimoordoppen, hebben een ergonomische vorm die de lucht doorlaat in de gehoorgang en zo een goede hygiëne van uw oor behoudt.

De slaapoordoppen Audilo Dreamz zijn ideaal voor:

Snurken, lawaaiige buren, verkeerslawaai, het openbaar vervoer, enz...

Kenmerken:

 • 100% akoestisch getest.
 • Meer dan 100 keer herbruikbaar.
 • SNR: 24db
 • Gefabriceerd in Nederland
 • ISO 9001 gecertificeerd 
 • Materiaal: Thermoplastisch
 • Hypoallergeen
 • Maat M (6 tot 11 mm), grijs
 • Maat L (7 tot 12 mm), groen

Gebruik:

Hoe de oordoppen inzetten? Trek lichtjes aan de bovenkant van uw oor om uw gehoorgang rechtop te zetten, steek de oordop met uw andere hand in de gehoorgang.

U beschikt over twee maten van oordoppen. Controleer vooraf welke het beste past in uw oor. De grijze oordoppen stemmen overeen met maat M, de groene met maat L. De filter verwijderen is heel gemakkelijk, knijp licht in de oordop om de filter naar buiten te brengen. Let erop dat u de filter correct plaatst (het rode gedeelte moet in de oordop geplaatst worden).

Om de oordop te verwijderen, is het uiteinde voorzien van een klein treklipje.

Wij raden u aan uw oordoppen na elke gebruik te reinigen met een vochtige doek en ze terug in hun doos te plaatsen. Dit zal hun levensduur verlengen.

Wat ontvangt u?

 • 1 paar oordoppen maat M (grijs)
 • 1 paar oordoppen maat L (groen)
 • 1 paar akoestische filters Audilo Dreamz
 • 1 herbruikbaar transportdoosje
 
Audilo
REFB-2264
Datasheet
Demping
Matig (21-24 dB)
Materiaal
Thermoplastisch
Categorie
Oordop
Gebruik
Slaap
Gebruik dop
Herbruikbaar
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in