oordoppen classic

Audilo Classic oordoppen

€ 9,90
Inclusief belasting
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Audilo Classic, herbruikbare oordoppen

Functie:

Audilo verkoopt al meer dan 10 jaar oordoppen. Vandaag zijn wij trots u de Audilo Classic oordoppen voor te stellen. Zij zijn het resultaat van onze ervaring afgestemd op uw behoeften om u het beste multifunctionele product aan te bieden.
Wij hebben de Audilo Classic oordoppen inderdaad ontworpen als dé referentie, met perfect design, in een zacht, bestendig materiaal voor veelvuldig en herhaaldelijk, langdurig gebruik. Uw Audilo Classic oordoppen zijn gemakkelijk op te bergen (compact hersluitbaar doosje) en te reinigen zodat u ze overal kunt meenemen!

Wist u dat een herhaaldelijke blootstelling aan geluidsniveaus hoger dan 85 dB ernstige schade en zelfs gehoorverlies kan veroorzaken. Een normaal gesprek ligt gemiddeld rond de 60 decibel. Vandaag de dag bestaan er vele situaties waarbij het omgevingslawaai te sterk is ten opzichte van wat ons binnenoor kan verdragen. Het is dan ook belangrijk om preventieve maatregelen te treffen voor uw gehoor: draag gehoorbescherming.

Audilo Classic oordoppen kunnen veelvuldig worden gebruikt en hebben een gemiddelde geluidsdemping van 23 decibel.

Deze oordoppen hebben een ergonomische, dubbellaagse vorm, met luchtzakken tussen de lagen als extra geluidsisolatie. Hun vorm past bij meer dan 80% van de mannen en vrouwen. Zij zijn gemaakt van zachte siliconen, zijn reinigbaar en anti-allergeen:  Ze beschermen uw oren zonder gevoel van ongemak en gaan jarenlang mee.

Op technisch vlak:

Audilo Classic oordoppen zijn Full-block, wat betekent dat ze een gesloten membraan hebben dat geen enkele geluidsfrequentie doorlaat (of eerder alle frequenties worden gedempt zonder filter). De demping is sterk en de oordoppen zijn gemaakt van bijzonder stevig (ze houden ook water tegen), zacht materiaal voor meer comfort (audilo classic oordoppen worden in één blok gegoten en hebben geen verwijderbaar, stevig gedeelte in het oor).

Wat betreft de maat: kies gewoon de juiste kleur!

U ontvangt 3 paar complete oordoppen. Om uw paar gemakkelijk te vinden, heeft elke maat een verschillende kleur: oordoppen maat S zijn transparant, oordoppen maat M zijn blauw en oordoppen maat L zijn wit.
Kortom, in de Audilo Classic doos zit vast en zeker een maat die het beste bij uw oren past!

De andere maten kunt u bewaren voor een familielid (volwassenen/kinderen) of een vriend.

Net zoals op maat gemaakte oordoppen zijn de Audilo Classic oordoppen discreet en worden ze onzichtbaar zodra ze in de gehoorgang worden geplaatst. Deze oordoppen worden geleverd met een transportdoosje.

Audilo Classic oordoppen passen zich aan alle situaties aan:

 • Reizen: Vele mensen hebben last van luchtdrukverschillen in het vliegtuig of de trein. Audilo oordoppen verhinderen dit gevoel zodat u kunt rusten om het jet-lag-effect te verminderen na lange reizen.

 • Zwemmen: Zwemmers hebben vaak last van oorontstekingen door het koude water in het zwembad. Deze Audilo zwemoordoppen verhinderen dat het water in de gehoorgang komt tijdens het zwemmen (zonder de geluidsingang volledig af te sluiten).

 • Lezen/concentratie: Soms is het moeilijk om zich af te zonderen van lawaai om rustig te kunnen lezen. De Audilo Classic oordoppen dempen het omgevingslawaai voor een moment van rust en sereniteit.

 • Tuinieren en knutselen: Knutsel- en tuinactiviteiten zijn over het algemeen zeer lawaaierig omdat er gebruik wordt gemaakt van gereedschap om te boren, te graven of te vijlen. Audilo Classic oordoppen zullen deze geluidshinder doeltreffend verminderen.

 • Op kantoor: In een Open Space of bij telewerken, soms is het moeilijk om zich te concentreren omwille van de omgevingsgeluiden. Audilo oordoppen bieden de ideale demping om u te isoleren van de rest van uw team.

 • De slaap: Audilo oordoppen zijn ideaal voor het dempen van nachtelijke geluidshinder. Audilo Classic oordoppen verminderen met 23 dB het omgevingsgeluid maar houden het geluid van uw wekker hoorbaar. Zware slapers zullen dan ook geen moeite hebben om gewekt te worden.

 • Op de motor: Mensen vergeten vaak hoe kwetsbaar hun gehoor is in het verkeer. Met de Audilo Classic oordoppen worden uw oren beschermd tegen het lawaai van de wind en hoort u nog steeds de radiocommunicatie en het verkeer om waakzaam te blijven.

 • Tijdens evenementen: De Audilo Classic oordoppen maken van elk muziekevenement een unieke ervaring door het decibelniveau te verminderen voor uw veiligheid.

Deze lijst is natuurlijk niet uitputtend, de Audilo Classic oordoppen kunnen ook in vele andere situaties worden gebruikt.

Kenmerken:

 • Meer dan 100 keer herbruikbaar!
 • Gefabriceerd in Europa (Nederland)
 • Ecologisch
 • Zachte textuur
 • SNR 23 dB
 • Maat S (5-10 mm), transparant
 • Maat M (6 -11 mm), blauw
 • Maat L (7 -12 mm), wit
 • 2 jaar garantie

Gebruik:

Hoe moet een oordop in de gehoorgang geplaatst worden? : Trek met de tegenovergestelde arm uw oor lichtjes omhoog en schuif de oordop in uw gehoorgang. Enkel het treklipje blijft zichtbaar aan de buitenkant van uw gehoorgang. Om de oordop te verwijderen, pak het treklipje vast en verwijder voorzichtig de oordop.
Denk eraan uw oordoppen na elk gebruik te reinigen.

Hoe reinigt u uw Audilo oordoppen? Om het oorsmeer dat zich op natuurlijke wijze afzet, te verwijderen, reinig de oordop voorzichtig met warm water en zeep. U kunt ook een reinigings-/desinfecterende spray zoals de Audilo Spray 110 ml (apart verkrijgbaar) gebruiken.

Gebruiksadvies: bewaar na elk gebruik de oordoppen in hun transportdoosje. Dit zal hun levensduur verlengen. Meer dan 100 keer herbruikbaar!

Wat ontvangt u?

 • 1 paar Audilo Classic oordoppen maat S (transparant)
 • 1 paar Audilo Classic oordoppen maat M (blauw)
 • 1 paar Audilo Classic oordoppen maat L (wit)
 • Een opbergkoker
 • Een handleiding
 
Audilo
REFB-2265
Datasheet
Demping
Licht (12-20 dB)
Materiaal
Thermoplastisch
Gebruik dop
Herbruikbaar
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in