Ems for Kids : Bluetooth hoofdtelefoon voor kinderen

€ 39,90
Inclusief belasting
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Ems for kids, Bluetooth hoofdtelefoon voor kinderen

Nieuwe hoofdtelefoon met geïntegreerde Bluetooth-technologie, speciaal ontworpen voor kinderen: volumeregeling en verstelbaar.

Deze hoofdtelefoon werd speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de allerkleinsten en ook om hun ouders gerust te stellen. Dankzij de Bluetooth-verbinding geniet u van een grote verscheidenheid aan multimedia (muziek, series, films, videospelletjes, ...) op tal van media.

Het maximaal bereikbare volume werd beperkt om het gehoor van jonge gebruikers te beschermen zonder dat het onhoorbaar wordt.

Functie:

Oortelefoons zijn een belangrijke bron van hoorproblemen bij kinderen en tieners: zij zetten het volume graag luid om helemaal in de muziek op te gaan en nog meer emotie te ervaren. Deze geluidsbronnen veroorzaken echter, wanneer zij te lang op een te hoog volume worden gebruikt, onherstelbare schade aan het binnenoor.

Door de jaren heen takelt dit gehoorkapitaal langzaam af. De hoofdtelefoon Ems for Kids werd ontworpen als de metgezel voor kinderen, om in alle veiligheid van hun favoriete muziek te kunnen genieten. Om hun gehoor te beschermen wordt het geluid beperkt tot maximaal 85 dB, een drempelwaarde die wordt beschouwd als het begin van gevaar door de gezondheidsinstanties.

Deze hoofdtelefoon voor kinderen is praktisch en duurzaam: dankzij de verstelbare hoofdband kan hij worden gebruikt van de vroegste kinderjaren tot tienerleeftijd. Het groeit met het kind en vergezelt hem naargelang zijn hobby’s en passies evolueren.

Het soepel ontwerp zorgt ook voor een optimaal gebruikscomfort. Deze hoofdtelefoon heeft een compact en opvouwbaar ontwerp en is zeer licht (amper 300 gram) maar stevig. Het wordt geleverd met een transport- en opberghoes, zodat u hem overal kunt meenemen tijdens een uitstap, op reis of gewoon thuis voor ontspanning. Het is uitgerust met de laatste nieuwe technologie op het gebied van draadloze connectiviteit. Het is een draagbaar accessoire bij uitstek.

De compatibiliteit met diverse Bluetooth-apparaten werd vereenvoudigd en geautomatiseerd. Maar indien een bedrade verbinding nodig is, beschikt deze hoofdtelefoon over een afneembare kabel, met volumeregelaar en geïntegreerde microfoon.

Met deze hoofdtelefoon kan uw kind tijdens lange reizen in alle rust van zijn favoriete programma's genieten, draadloos naar muziek luisteren tijdens een wandeling en profiteren van geluid van hoge kwaliteit zonder gevaar voor zijn gezondheid.

Kenmerken:

 • Kleur: zwart
 • Afmetingen: 15 x 15 x 12 cm
 • Draadloze verbinding via Bluetooth
 • Afneembare kabel met volumeregeling en microfoon
 • Verstelbare beugel, opvouwbaar voor een gemakkelijker transport
 • Gecertificeerd en getest volgens de Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen

Gebruik:

Koppel de Bluetooth-kinderhoofdtelefoon aan het gewenste apparaat (spelconsole, televisie, muziekspeler, computer, tablet...) en geniet volop van het geleverde geluid.

De hoofdtelefoon biedt een betere geluidsversterking, zodat het geluid minder hoeft verhoogd te worden in vergelijking met klassieke oortelefoons.

De afwezigheid van draden zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid en de maximale volumebeperking garandeert de gehoorveiligheid. Om de interne batterij van de hoofdtelefoon op te laden, sluit hem aan op een micro-USB.

Wat ontvangt u?

 • Een hoofdtelefoon Ems for Kids
 • Een opbergdoosje
 • Een afneembare bedieningskabel met microfoon
 
REFB-2276
Datasheet
Type hoofdtelefoon
Beugel
Instellen balans (rechts/links)
Ja
Bluetooth
Ja
Garantie
24 maanden
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in