Pack Smartphone Doro 8080 + draadloze hoofdtelefoon CONTACT Ksix

Un des produits n'est plus disponible. Ce pack ne peut pas être acheté

Pakketinhoud

Draadloze in-ear oortelefoons Bluetooth 5.0 BT Ksix

Functie:

De tijd waarin u uren bezig was met het ontwarren van uw oortelefoons is voorbij. Deze simpele, sobere draadloze oortelefoons zullen uw dagelijks leven ingrijpend veranderen.

De draadloze oortelefoons Bluetooth Contact Ksix zijn uitgerust met Bluetooth 5.0, bekend om het lage energieverbruik van de Bluetooth-randapparatuur. Daarom zullen ze maar zeer weinig invloed hebben op de batterij van uw telefoon.

De draadloze oortelefoons Bluetooth Ksix leveren hifigeluid. De verbeterde dynamische luidsprekers zorgen voor een helder, ruisloos geluid om omhullend van uw muziek te genieten.

Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u telefoongesprekken voeren met uw draadloze Contact-oortelefoons zonder dat u deze hoeft te verwijderen. Bovendien is rechtstreeks op de draadloze oortelefoons een toets beschikbaar om de telefoon op te nemen , zodat u een oproep kunt beantwoorden zonder de telefoon uit uw zak of tas te halen.

De draadloze oortelefoons Bluetooth Contact hebben een gemiddelde autonomie van 4 uur. Via het oplaaddoosje kunt u de autonomie van uw oortelefoons met een paar uur verlengen. Het doosje wordt ook erg snel opgeladen.

Deze lichte, ergonomische oortelefoons zijn perfect geschikt voor de meeste oren en gehoorgangen.

Buiten de oortelefoons en het doosje ontvangt u twee uitwisselbare beschermkapjes in roze en blauw, om uw draadloze oortelefoons te personaliseren. Deze kapjes hebben een karabijnhaak waarmee u ze aan een tas, uw sleutelbos of uw broek kunt bevestigen om ze mee te nemen.

Kenmerken:

  • Ingebouwde microfoon
  • Licht en handig
  • Autonomie: 4 u
  • Bluetooth: 5.0
  • Batterij: lithium-ion

Gebruik:

Hoe kunt u de draadloze oortelefoons via Bluetooth koppelen? De instelling is zeer eenvoudig. U schakelt de oortelefoons in en verbindt de Bluetooth met uw telefoon, computer of televisie. Voer een zoekopdracht naar een apparaat uit om de naam van uw oortelefoons te vinden en klik erop om ze te koppelen.

Hoe gebruikt u de draadloze oortelefoons: Voor het eerste gebruik moet u het doosje/laadstation geheel laden en de handleiding volgen om te weten welke laadtijd u moet respecteren. Zodra ze geladen zijn, kunt u uw oortelefoons gaan gebruiken.

Gebruiksadvies: Om de levensduur van uw oortelefoons te optimaliseren, gebruikt u uitsluitend de snoeren die met de draadloze oortelefoons geleverd zijn. Een niet geschikt oplaadsnoer (andere amperage, voltage) kan leiden tot beschadiging van het product.

Wat ontvangt u?

  • 1 paar draadloze oortelefoons Bluetooth Contact wit
  • 1 laaddoosje
  • 2 opbergkapjes roze en blauw
  • 1 laadkabel
  • 1 gebruikshandleiding.

Datasheet

Materiaal
Thermoplastisch
Bluetooth
Ja
Garantie
24 maanden
Staat
Nieuw