Pack x10 Audilo Premium312 hoorbatterijen + Audilo reinigingsdoekjes

€ 23,98
Inclusief belasting

Pakketinhoud

Audilo Premium type 312 Zink-lucht hoorbatterijen

Premium hoorbatterijen van het merk Audilo, voor alle hoortoestellen van het type 312. Compatibel met uw hoortoestellen, luisterassistenten, versterkte oortelefoons, enz. 

De bruine kleurcode stemt overeen met type 312. Zorg ervoor dat u een hoortoestel hebt dat compatibel is met dit batterijformaat.

Kenmerken :

Verbeterde vorm voor meer energie en aangepast aan de nieuwe technologieën. Vandaag de dag worden hoortoestellen immers meer en meer aangesloten op andere toestellen zoals een smartphone of televisie. Deze Bluetooth-optie is vaak energieverslindend.

De geleverde hoeveelheid is 60 of 120 hoorbatterijen afhankelijk van het gekozen verpakkingsformaat. Zo kunt u uw hoortoestellen heel lange tijd gebruiken want elke batterij duurt 4 tot 6 dagen, afhankelijk van de gebruiksduur en de instellingen van het hoortoestel.

De blister is ergonomisch, eenvoudig te gebruiken en van betere kwaliteit (stevige blister en kwaliteitsdraaischijfje). Het lipje om de batterijen uit de blister te halen verslijt niet en met het draaischijfje kunnen de batterijen gemakkelijk één voor één genomen worden.

Gebruik :

Let op de polariteit van de hoorbatterij, de negatieve pool bevindt zich aan de bovenkant van de batterij terwijl de positieve pool het deel met het lipje is.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestel om de batterij correct te plaatsen.

Wij raden u ook aan de batterij 1 minuut in de open lucht te laten rusten zodra u het lipje hebt verwijderd.

Gedurende deze wachttijd wordt de batterij volledig van zuurstof voorzien en doeltreffend en volledig geactiveerd.

Batterijen aangepast aan het gebruik van nieuwe technologieën. De “streaming” functies naar de televisie of een mobiele telefoon verbruiken inderdaad veel energie.

Veiligheidsvoorschriften: Gooi de batterijen niet weg, slik ze niet in of laat ze niet binnen het bereik van kinderen liggen of in contact komen met andere batterijen.

De verpakking is recycleerbaar maar de hoorbatterijen moeten in speciale batterijbakken worden gegooid en niet bij het huisvuil.

Eigenschappen :

 • Kwikvrij
 • Voldoet aan de CE-normen
 • Vervaardigd in Engeland
 • Verkrijgbaar in twee verpakkingen: Blister met 6 of 12 batterijen

Wat ontvangt u ?

 • 10 blisters Audilo hoorbatterijen
  • Voor een totaal van 60 batterijen

Datasheet

Verpakking
Set van 10
Type batterijen
Type 312 (kastanjebruin)
Categorie
Klassieke batterijen voor gehoorapparaten
Merk
Audilo
Spanning
1,4 / 1,45 volt
Capaciteit
180 mAh
Diameter
7,9 mm
Hoogte
3,6 mm
Apparaattype
In-ear of supra-auraal
Garantie
Conformiteitsgarantie

Audilo reinigingsdoekjes: reinigingsproduct voor uw hoortoestel

Audilo reinigingsdoekjes zijn accessoires voor het onderhoud van uw hoortoestel. Een goede verzorging van uw hoortoestel verhoogt aanzienlijk de levens- en gebruiksduur ervan, alsook de prestaties in het algemeen.

Kenmerken

Hypoallergene reinigingsdoekjes speciaal voor hoortoestellen, op basis van isopropylalcohol. Wij raden u aan ze niet te gebruiken voor de reiniging van uw handen of gezicht.

Onze reinigingsdoekjes zijn krachtige antiseptische en ontsmettende middelen, samengesteld uit 70% isopropylalcohol en 30% water

Gebruik

Reinig dagelijks uw hoortoestel, het oorstukje is immers in rechtstreeks contact met uw huid en uw oor. De reiniging van uw hoortoestel is belangrijk om bacteriën, oorsmeer, vuil en stof te verwijderen. Een goed onderhouden hoortoestel is een toestel dat vaak langer zal meegaan.

Gooi na gebruik het reinigingsdoekje in een afvalbak.

De vervaldatum wordt vermeld op de achterkant van het zakje. (Meestal 5 jaar geldig)

Eigenschappen

 • 70% isopropylalcohol
 • CE-norm
 • Reinigingsdoekjes voor eenmalig gebruik.
 • Afmetingen van het doekje: 6,5x 2,4 cm

Wat ontvangt u?

 • 100 Audilo reinigingsdoekjes voor oorstukjes en hoortoestellen

Datasheet

Categorie
Reinigingsproducten