Pack x10 Audilo Premium 675 hoorbatterijen + Audilo reinigingsdoekjes

Un des produits n'est plus disponible. Ce pack ne peut pas être acheté

Contenu du pack

Audilo Premium type 675 hoorbatterijen met blauw lipje en zink-lucht-technologie

Audilo is gestart met de productie van zijn eigen hoorbatterijen, Premium-batterijen voor alle hoortoestellen van het type 675. Deze batterijen zijn de grootste, ze zijn hoog en breed en compatibel met uw hoortoestellen. Ze kunnen elk hoortoestel dat werkt op een batterij van het type 675 voorzien van de nodige energie. 
De blauwe kleurcode stemt overeen met type 675.

Kenmerken :

Batterijen van het type 675 bevatten meer zink en hun grootte en verbeterde vorm leveren meer energie. Ze zijn dus geschikt voor de nieuwe hoortoestellen uitgerust met de laatste nieuwe technologie. Vandaag de dag worden hoortoestellen immers meer en meer via Bluetooth aangesloten op andere toestellen zoals een smartphone of televisie. Dit is zeer energieverslindend.

De geleverde hoeveelheden zijn 60 of 120 hoorbatterijen als u kiest voor respectievelijk de klassieke blisters met 6 batterijen of de dubbele blisters met 12 batterijen. Zo kunt u uw hoortoestel heel lange tijd gebruiken want elke batterij type 675 duurt 5 tot 6 dagen, afhankelijk van de gebruiksduur, de instellingen van het hoortoestel en de externe omstandigheden

De blister is gemakkelijk te gebruiken en ergonomisch door de hoge kwaliteit (vooral de blister en het wieltje). Het lipje om de batterijen uit de blister te halen verslijt niet en met het draaischijfje kunnen de batterijen gemakkelijk één voor één genomen worden.

Gebruik :

Let op de polariteit van de hoorbatterij (de negatieve pool bevindt zich aan de bovenkant van de batterij terwijl de positieve pool het deel met het lipje is) bij het plaatsen van de batterij.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw hoortoestel om de batterij correct te plaatsen.

Een zeer nuttige tip: laat de hoorbatterij na verwijdering van het lipje minstens 1 minuut in de open lucht liggen.

Deze wachttijd is belangrijk om de batterij volledig van zuurstof te voorzien en doeltreffend en volledig te activeren (zink-lucht-technologie).

Onze veiligheidsvoorschriften: Gooi de batterijen niet weg, slik ze niet in of laat ze niet binnen het bereik van kinderen liggen of in contact komen met andere batterijen.

De verpakking is recycleerbaar maar de hoorbatterijen moeten in speciale batterijbakken worden gegooid en niet bij het huisvuil.

Eigenschappen :

 • Geen enkel spoor van kwik
 • Batterijen conform met de CE-wetgeving
 • Batterijen vervaardigd in een Engelse fabriek
 • Verkrijgbaar in twee verpakkingen: Blister met 6 of 12 batterijen

Wat ontvangt u ?

 • 10 blisters Audilo hoorbatterijen
  • Voor een totaal van 60 batterijen

Datasheet

Verpakking
Set van 10
Type batterijen
Type 675 (blauw)
Categorie
Klassieke batterijen voor gehoorapparaten
Merk
Audilo
Spanning
1,4 / 1,45 volt
Capaciteit
640 mAh
Diameter
11,6 mm
Hoogte
5,4 mm
Apparaattype
In-ear of supra-auraal
Garantie
Conformiteitsgarantie

Audilo reinigingsdoekjes: reinigingsproduct voor uw hoortoestel

Audilo reinigingsdoekjes zijn accessoires voor het onderhoud van uw hoortoestel. Een goede verzorging van uw hoortoestel verhoogt aanzienlijk de levens- en gebruiksduur ervan, alsook de prestaties in het algemeen.

Kenmerken

Hypoallergene reinigingsdoekjes speciaal voor hoortoestellen, op basis van isopropylalcohol. Wij raden u aan ze niet te gebruiken voor de reiniging van uw handen of gezicht.

Onze reinigingsdoekjes zijn krachtige antiseptische en ontsmettende middelen, samengesteld uit 70% isopropylalcohol en 30% water

Gebruik

Reinig dagelijks uw hoortoestel, het oorstukje is immers in rechtstreeks contact met uw huid en uw oor. De reiniging van uw hoortoestel is belangrijk om bacteriën, oorsmeer, vuil en stof te verwijderen. Een goed onderhouden hoortoestel is een toestel dat vaak langer zal meegaan.

Gooi na gebruik het reinigingsdoekje in een afvalbak.

De vervaldatum wordt vermeld op de achterkant van het zakje. (Meestal 5 jaar geldig)

Eigenschappen

 • 70% isopropylalcohol
 • CE-norm
 • Reinigingsdoekjes voor eenmalig gebruik.
 • Afmetingen van het doekje: 6,5x 2,4 cm

Wat ontvangt u?

 • 100 Audilo reinigingsdoekjes voor oorstukjes en hoortoestellen