Pack x10 Audilo Premium312 Dubbele hoorbatterijen + Audilo 110 Spuitborstel

Un des produits n'est plus disponible. Ce pack ne peut pas être acheté

Contenu du pack

Set van 10 blisters hoorbatterijen van het premiummerk Audilo

Audilo verkoopt al meer dan 10 jaar beste producten op gehoorgebied.
Op basis van zijn ervaring in de verkoop van producten in de beste prijs-kwaliteitverhouding, start het bedrijf zijn eigen merk.

Functies :

In onze moderne tijd zijn hoortoestellen verbonden met een ontelbaar aantal apparaten als smartphones of televisie. Deze opties vreten energie.

De blister is ergonomisch, eenvoudig te gebruiken want van betere kwaliteit (stevige blister en eersteklas wieltje). Uw batterijen worden goed bewaard.

Hoe werken de batterijen ?
Momenteel maken de meeste batterijen gebruik van de zink-luchttechnologie: die betekent dat lucht uit de atmosfeer het actieve ingrediënt is.
Als het lipje verwijderd is, ziet u kleine gaatjes in de batterij.

Door deze gaatjes kan lucht in de batterij binnendringen.
U moet zeker een minuut wachten voordat u de batterij gebruikt, zodat de lucht de tijd krijgt om volledig in de batterij door te dringen.

Pas op, u mag het lipje pas verwijderen als u de batterij gaat gebruiken, want de batterij begint zich op dat moment te ontladen.

Hoe vervangt u de batterij ?
Open de batterijlade geheel en verwijder de batterij. Pak de batterij uit, verwijder het plakkertje op de positieve pool (+) van de nieuwe batterij. Plaats de batterij in de batterijlade. De positieve kant moet naar boven wijzen. Sluit de lade.

U kunt ook het magnetische stokje gebruiken dat uw audioprothesist heeft verstrekt om het vervangen van de batterij te vereenvoudigen. Om eenvoudiger en sneller te controleren of uw batterijen leeg zijn, kunt u een batterijtester aanschaffen.

Hoe werkt dit ?
U legt de batterij op de tester, met de positieve kant zichtbaar, u schuift de batterij in de richting van de pijl om het resultaat te krijgen.

Wist u dit ?
Vrouwen hebben een beter gehoor dan mannen en communiceren beter. Bij mannen begint het gehoor vanaf 30 jaar te verslechteren, bij vrouwen gebeurt dit pas veel later.

Kenmerken :

 • Kwikvrij
 • Voldoet aan de CE-normen
 • Gemaakt in Engeland

Gebruik :

Lees de gebruikershandleiding van uw hoortoestellen aandachtig.
Nadat u het beschermlipje hebt verwijderd, laat u de batterijen een minuut in de open lucht om de batterij volledig te activeren.
Niet weggooien, innemen of in de buurt van kinderen houden. Niet in contact laten komen met andere batterijen.

Wat ontvangt u ?

 • Een set van 120 hoorbatterijen verdeeld over 10 blisters.

Datasheet

Verpakking
Set van 20
Type batterijen
Type 312 (kastanjebruin)
Categorie
Klassieke batterijen voor gehoorapparaten
Merk
Audilo
Spanning
1,4 / 1,45 volt
Capaciteit
180 mAh
Diameter
7,9 mm
Hoogte
3,6 mm
Apparaattype
In-ear of supra-auraal
Garantie
Conformiteitsgarantie

Spray met borsteltje onderhoudt hoortoestellen, domes en oordoppen.

Reinigingsspray die sporen van oorsmeer doeltreffend verwijdert en reinigt.

Kenmerken :

Reiniging van hoortoestellen is bijzonder belangrijk voor het onderhoud en de levensduur van uw luisterhulpen. Dit is ook het geval voor de domes van hoortoestellen en oordoppen (op maat en/of hoortoestellen met klassieke domes).

De reinigingsspray voor hoortoestellen heeft in feite hetzelfde doel als reinigingsdoekjes voor hoortoestellen (door een onberispelijke hygiëne te garanderen van de producten die in contact komen met uw oren).

Goed gereinigde en onderhouden oordoppen bijvoorbeeld kunnen vele jaren lang gebruikt worden! Daarentegen zullen de domes die niet regelmatig onderhouden worden, beschadigd raken, het materiaal verhardt en u zult geen zin hebben om niet schoon lijkende domes in uw oren te plaatsen.

Reinigingsspray voor hoortoestellen van Audilo maakt het reinigen van de oppervlakte van hoortoestellen en oordoppen mogelijk. Buiten het reinigen (oorsmeer) maakt de spray met borsteltje van Audilo het ook mogelijk om uw hoortoestel te zuiveren door de bacteriën te elimineren.

Reinigingsspray voor hoortoestellen en gehoorbeschermingen heeft de vorm van een flacon met verwijderbare kwast (borsteltje). De spray heeft een inhoud van 110 ml (waarvan 75 ml reinigingsproduct), de rest wordt in beslag genomen door het proces. Sommige merken noemen dit een Spray 110ml, bij Audilo, aangezien hij maar 75 ml bevat, noemen wij dit: Spray met borsteltje audilo 75 ml.

De spray voor hoortoestellen vervangt de volgende sprays (of reinigingsspray voor hoortoestellen uit de apotheek): Quies audio Spray, REINIGINGSSPRAY Audika, reinigingsspray Cedis, reinigingsspray Amplifon, reinigingsspray audition conseil, reinigingsspray voor hoortoestellen audioline, spray nettoyant appareil auditifreinigingsspray voor hoortoestellen afflelou, reinigingsspray voor hoortoestellen d7, Spray Newson Brossnet 110ml of Binnenoorreiniger Ront.

Kenmerken :

 • Spray met borsteltje 110 ml bruto/ 75 ml netto product (gelijkwaardig Bross'net 110 ml)
 • Voor IHO-hoortoestellen en oorhaken
 • Voor oordoppen en domes
 • De reinigingsspray voldoet een de eisen van de Europese richtlijn (CE) 648/2004 van het Europese parlement en de Raad van 31 maart 2004 betreffende reinigingsmiddelen.

Gebruik :

De spray lost het oorsmeer op uw hoortoestellen of gehoorbeschermingen snel op en reinigt deze.

 • Voor hoortoestellen: Elke avond gebruiken nadat u uw hoortoestellen verwijderd hebt.
 • Voor oordoppen: na elk gebruik van de oordoppen gebruiken

Gebruiksaanwijzing :

 1. Verzeker u ervan dat het borsteltje goed geplaatst is op de spray.
 2. Richt het borsteltje op uw hoortoestellen.
 3. Spray een eerste keer om het borsteltje te doordrenken met reinigingsoplossing
 4. Borstel voorzichtig de buitenkant van de luisterhulp/domes
 5. Verwijder de overtollige vloeistof met een tissue
 6. Laat 2 minuten drogen voordat u uw hoortoestellen opbergt.

Advies : leg een tissue neer zodat de vloeistof niet op de tafel lekt.

Voorzorgsmaatregelen : Pas op dat u niet in de batterijlade van uw hoortoestel sprayt om de circuits en/of de microfoon van uw gehoorapparaten niet te beschadigen.

Wat ontvangt u ?

x1 Spray Audilo 75 ml  (inhoud 110 ml waarvan netto 75 ml actieve vloeistof)