Quies QPCB02-gehoorbescherming
-€ 8,90

Quies QPCB02-gehoorbescherming

€ 21,25 € 30,15 - € 8,90
Inclusief belasting
 • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
 • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
 • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

Quies QPCB02-oorkap

De Quies QPCB02-oorkap is een eersteklas gehoorbescherming die maximaal comfort levert dankzij zijn nauwkeurig verstelling en een gewatteerde beugel en schelpen.

Het is de 2e gehoorbescherming van Quies in de serie van drie apparaten van het merk die bedoeld is om de gezondheid van arbeiders en particulieren te beschermen tegen een hoger dan gebruikelijk geluidsniveau. Langdurige blootstelling aan zeer hoge geluidsniveaus (boven 85 dB) kan vermoeidheid van het gehoor, tinnitus en onherstelbare schade veroorzaken. Door te allen tijde een oorkap te dragen, houdt u uw gehoorkapitaal intact.

Functies:

De Quies QPCB02-oorkap onderscheidt zich van de andere door zijn ergonomische, praktische model. Er is veel aandacht besteed aan comfort voor de gebruiker en een onberispelijke positie van de kap op het hoofd. Hij is tamelijk licht (215 g) en opvouwbaar, u neemt hem dan ook eenvoudig overal mee naartoe.

Zelfs na langdurig gebruik, voelt u geen fysieke hinder. De gebogen vorm van de oortjes maakt het namelijk mogelijk het vocht af te voeren. Zelfs bij warmte blijven de oren droog. De beugel en de schelpen zijn gewatteerd zodat het contact met de huid niet onaangenaam is. De schelpen oefenen een constante druk uit, maar deze is licht. Als u de indruk hebt dat uw Quies QPCB02-gehoorbescherming te strak zit, kunt u deze eenvoudig tussen een paar boeken een nacht oprekken.

Een goede pasvorm van de kap op het hoofd is cruciaal voor optimale doeltreffendheid. Zowel de beugel als de schelpen van de Quies QPCB02-oorkap kunnen worden ingesteld, voor een uitstekende pasvorm op het hoofd. Deze glijdt niet van het hoofd af en drukt niet onnodig op de oren.

Met al deze pluspunten zou u bijna vergeten dat u hem draagt!

Waarom kiest u voor de gehoorbescherming Quies QPCB02?

Hij kan sterke blootstelling aan geluid dempen, tot 26 dB. Bovendien dempt hij ook de hoogste frequenties. Zo elimineert u elke afleiding van buitenaf en blijft u geconcentreerd. De indringendste geluiden om u heen worden gefilterd. U verliest het essentiële niet uit het oog, want met de Quies QPCB02-oorkap blijft u de stemmen en signalen horen die u nodig hebt om op het werk alert te blijven.

De Quies QPCB02-oorkap voldoet aan de Europese norm EN352.

Onderhoud uw oorkap van Quies regelmatig, eenvoudig door een doek met zeepwater over de buitenkant van de oorkap en de schelpen te halen. Door de oorkap te reinigen en te desinfecteren garandeert u een langdurige goede werking ervan. Een goede werkwijze voor opslag: berg de Quies QPCB02-oorkap na gebruik op in de verpakkingszak.

Kenmerken:

 • Gewicht: 215 g
 • Dempt het geluid tot 26 dB
 • Ook doeltreffend op hoge frequenties
 • Opvouwbaar met draaibare schelpen
 • Gewatteerde beugel en schelpen voor maximaal comfort
 • Verstelsysteem voor een onberispelijke pasvorm

Gebruik:

Om de kap op te zetten trekt u de schelpen van de kap naar buiten en plaatst deze geheel over uw oren. De beugel moet zich op het hoofd bevinden, goed vlak tegen het hoofd aan. Nu kunt u de beugel en de hoogte van de schelpen van de Quies-gehoorbescherming verstellen. Schuif deze naar onder of naar boven.

 • Luidruchtige omgeving: garage, werkterrein, werkzaamheden
 • Zware machines
 • Grote elektrische apparaten (grasmaaiers, boormachine, zaag ...)
 • Concerten en voorstellingen

“Ik ben monteur, mijn werkomgeving is erg lawaaiig door de motoren en andere zware machines die permanent draaien. Een oorkap moet deze geluiden dempen, maar ik moet wel met mijn collega’s kunnen blijven communiceren”.

Zet uw Quies-gehoorbescherming op voordat u de luidruchtige zone betreedt en zet hem pas af als u deze weer verlaten hebt. Het gebruik van een hygiënisch haarkapje over de schelpen van de oorkap wordt afgeraden, omdat dit de doeltreffendheid van de oorkap kan schaden. Let erop dat de elementen van de oorkap (beugem, oortjes ...) altijd in goede staat zijn en niet vervangen hoeven te worden.

Wat ontvangt u?

 • Een oorkap QPCB02 kleur blauw.
 
Quies
REFB-2553
Datasheet
Demping
Sterk (25-30 dB)
Gebruik
Werkzaamheden
Garantie
Conformiteitsgarantie
Staat
Nieuw
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)
 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in