Herbruikbare oordoppen Audionova Active 22 dB

€ 19,95
Inclusief belasting
Op voorraad

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

Herbruikbare oordoppen Audionova Active 22 dB

Functie:

Vele huishoudelijke gereedschappen kunnen een bijzonder hoog geluidsvolume produceren en tinnitus, of zelfs onherstelbare schade veroorzaken. Dat is het geval voor elektrische hamers en zagen, kettingzagen, boormachines en versnipperaars. Bij Audilo zijn wij er dan ook trots op om een doeltreffende gehoorbescherming beschikbaar te maken voor iedereen die graag knutselt of tuiniert.

De Audionova Active-oordoppen vormen een ideale individuele gehoorbescherming bij werkzaamheden waarbij een gevaarlijk geluidsniveau wordt geproduceerd. Ze filteren het geluid bijzonder doeltreffend zodat u in de beste omstandigheden kunt werken of uw hobby kunt beoefenen. Dankzij de natuurlijke ventilatie van uw oren kun u deze oordoppen comfortabel de hele dag en wanneer u maar wilt dragen.

Deze gehoorbeschermingen hebben een ergonomisch model met een vorm die voor de meeste mannen en vrouwen geschikt is. Ze zijn ook bijzonder stevig met een verbeterde duurzaamheid. Bovendien kunnen ze eenvoudig worden opgeborgen en kunt u ze absoluut overal mee naartoe nemen waar u ze nodig zou kunnen hebben!

In termen van gebruik zijn de Audionova Active-oordoppen geschikt voor een groot aantal situaties. Hier zijn een paar voorbeelden:

- Tuinieren: Activiteiten in verband met tuinonderhoud zijn gewoonlijk tamelijk luidruchtig. Met de Audionova Active-oordoppen kunt u uw gereedschappen gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over geluidsoverlast.

- Doe-het-zelven: Met de Audionova Active-gehoorbeschermingen kunt u uw gereedschappen tijdens het doe-het-zelven onder de beste omstandigheden gebruiken. Graven, boren, u kunt er zeker van zijn dat de geluidsoverlast voor uw oren aanzienlijk verminderd is.

- Tijdens evenementen: deze beschermingen zorgen voor een complete muziekervaring terwijl wordt voldaan aan het geluidsniveau dat geen schade aan uw gehoor aanricht.

- Motorsporten: het gehoor is soms kwetsbaar als u op weg gaat met een krachtig en luidruchtig voertuig, zoals bepaalde motormodellen. Zo worden uw oren beschermd tegen omstandigheden van buitenaf (geluid, wind …) en rijdt u in alle veiligheid en waakzaam.


Kenmerken:

 • Herbruikbare oordoppen
 • Ecologische accessoires
 • SNR 22dB
 • Geluidsdempingsindex: 14 decibel
 • Maat klein
 • Maat medium
 • Maat groot
 • 2 jaar garantie

Gebruik:

Voor het plaatsen van de herbruikbare Audionova Active-oordoppen raden wij u aan om uw tegengestelde arm te gebruiken om aan de bovenkant van uw oor te trekken en vervolgens de gehoorbescherming te plaatsen. Als deze geplaatst zijn, blijft alleen het lipje zichtbaar buiten de gehoorgang. En om de oordop te verwijderen, trekt u gewoon voorzichtig aan het lipje. Wij raden u aan om de accessoires na elk gebruik te reinigen.

Hiervoor kunt u de gehoorbescherming zachtjes met lauw water en zeep schoonwrijven. U kunt ook desinfecterende of reinigende spray gebruiken. En vergeet niet de oordoppen goed op te bergen in het transportdoosje om de levensduur ervan te verlengen.

Wat ontvangt u?

 • 1 paar oordoppen maat S
 • 1 paar oordoppen maat M
 • 1 paar oordoppen maat L
 • 2 geluidsfilters
 • Een handleiding
 • Een opbergdoosje van aluminium met ingebouwde sleutelhanger voor het vervoer
Demping Matig (21-24 dB)
Type Volwassenen
Materiaal Thermoplastisch
Categorie Oordop
Gebruik Werkzaamheden
Gebruik dop Herbruikbaar
Staat Nieuw
Catégorie : Werkt & multi-gebruik Marque : Audionova

Misschien wil je...