Oordoppen voor zwemmers Audionova Swim

€ 19,95
Inclusief belasting
Niet op voorraad

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

Oordoppen voor zwemmers Audionova Swim


Zorgeloos zwemmen van de oordoppen voor zwemmers Audionova Swim!

Functie van de oordoppen voor zwemmers Audionova Swim: 

Waarom is het belangrijk om voor gehoorbescherming te zorgen met oordoppen voor zwemmers?

Als u regelmatig zwemt, brengt u vele uren in het water door. En uw oren hebben hierbij uw aandacht nodig. Gehoorbescherming is essentieel en wordt helaas vaak vergeten. Als u regelmatig zwemt, wordt uw oren kwetsbaar. Uw gehoorgang is tijdens het zwemmen aan water en vocht blootgesteld. Bovendien is de watertemperatuur lager dan de lichaamstemperatuur en blijft het koude water in uw oren.

Bovendien blijft er vaak water achter in het oor na het zwammen. De zwemmer probeert dit er uit te laten lopen, door te springen of het hoofd schuin te houden, maar het water loopt er niet altijd helemaal uit. Er blijven altijd wat druppels in de gehoorgang achter die soms tot uren na de training nog hinder veroorzaken.

En die paar druppels maken het oor gevoelig voor infecties en oorontsteking.
Buitenoorontsteking is dan ook een bekende aandoening bij frequente bezoekers van zwembaden. De gehoorgang wordt hierdoor aangetast, door te hoge blootstelling aan water. Buitenoorontsteking kan chronisch worden en is bijzonder hinderlijk voor sportmensen of amateurs. Het gebruik van Audionova Swim-oordoppen voorkomt dit probleem.

Daarom is het essentieel om uw gehoor te beschermen met oordoppen voor zwemmers.

De oordoppen voor zwemmers Audionova Swim zijn zowel geschikt voor intensief zwemmer als voor zwemmen als vrijetijdsbesteding. Zelfs als u met hoge snelheid zwemt, zullen de oordoppen niet bewegen en uw oren blijven beschermen.

De oordoppen hebben het voordeel dat ze de zwemmer niet afsluiten van omgevingsgeluid. De zwemmer blijft horen wat er om hem heen gebeurt. Bovendien, als hij tussen baantjes door pauzeert, kan hij ook aan een gesprek deelnemen en hoort de andere zwemmers die met hem praten perfect.

De Audionova Swim-oordoppen zijn gemaakt van thermoplastisch materiaal, dat zacht is voor de huid en de gehoorgang. De oordoppen irriteren de oren noch bij het plaatsen, noch bij het dragen of het verwijderen.

De oordoppen zijn vele malen herbruikbaar. Zo is gehoorbescherming hele eenvoudig. Het gebruik van de Audionova Swim-oordoppen heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

Kenmerken van de oordoppen voor zwemmers Audionova Swim: 

  • Herbruikbaar
  • Gemaakt en ontworpen in Nederland
  • Zeer lichte demping

Gebruik van de oordoppen voor zwemmers Audionova Swim:

Hoe gebruikt u de oordoppen voor zwemmers Audionova Swim?
Idealiter plaatst u de oordoppen voordat u de verplichte douche neemt voorafgaand aan het zwemmen en verwijdert u ze als u weer in de kleedkamer bent.
De oordoppen worden beurtelings in het oor geplaatst. Hiervoor gebruikt u een speciale dop. U mag niet forceren of de doppen te diep aanbrengen. Ze passen zich perfect aan uw oor aan. De plaatsing vindt heel natuurlijk plaats.

U voelt onmiddellijk of u ze correct geplaatst heeft.
De oordoppen dichten de gehoorgang af zonder dat u de indruk heeft dat u verstopte oren heeft. Ze vormen een perfect waterdichte afsluiting. U kunt zwemmen zonder verder nog aan uw oordoppen te denken. U voelt ze niet tijdens het zwemmen.
Als u uw Audionova Swim-oordoppen verwijdert, spoel ze dan indien mogelijk met schoon water af, laat ze aan de lucht drogen en berg ze op in het hoesje, beschermd tegen bacteriën.

Wat ontvangt u met uw oordoppen voor zwemmers Audionova Swim? :

Als u uw Audionova Swim-oordoppen bestelt, ontvangt u in uw pakket:

  • Twee oordoppen voor zwemmers Audionova Swim
  • Een gebruikershandleiding
  • Een opberghoesje
  • Een dop om de oordoppen te plaatsen

Demping Licht (12-20 dB)
Type Volwassenen
Materiaal Thermoplastisch
Categorie Oordop
Gebruik Zwemmen
Gebruik dop Herbruikbaar
Catégorie : Oordoppen voor het zwemmen Marque : Audionova

Misschien wil je...