Beafon TAB LITE TW10 tablet voor senioren

€ 249,00
Inclusief belasting
Op voorraad

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

Beafon TW10 tablet voor senioren

De Beafon TW10 seniorentablet, het allernieuwste product van het bekende Duitse merk Beafon, werd zonet op de markt gebracht. De laatste nieuwe technologieën, het design en de vele functies maken het bijzonder goed geschikt voor oudere gebruikers.
Deze seniorentablet is krachtig en gebruiksvriendelijk en zal u overal vergezellen.

Functies:

De Beafon TW10 seniorentablet heeft een 10,1 inch scherm dat zorgt voor een perfecte leesbaarheid in een compact formaat. Uitgerust met 2 GB RAM-geheugen en een 1,8 GHz Quad-Core processor, beschikt het over twee gebruikersinterfaces (Android en Beafon) waarmee u uw eigen werkomgeving kunt kiezen.

De interface Beafon Bea easy werd speciaal ontwikkeld voor senioren. Eenvoudig en intuïtief, ze bevat verschillende native applicaties ontworpen om hen het leven te vereenvoudigen zonder af te doen aan de mogelijkheden van de tablet! In deze interface zijn alle sneltoetsen vergroot om de navigatie te vergemakkelijken, vooral bij behendigheidsproblemen. 

De Beafon TW10 seniorentablet heeft een sober maar elegant design, met fysieke knoppen voor aan/uit en volumeregeling, en een kunstlederen antislipafwerking aan de achterkant voor extra grip.

Grote autonomie

De tablet is uitgerust met een batterij van 5000 mAh, zodat u kunt genieten van uw favoriete inhoud of gedurende uren videogesprekken kunt voeren zonder u zorgen te maken over de status van uw tablet. 

Ingebouwde GPS

De Beafon TW10 seniorentablet is uitgerust met het laatste nieuwe GPS-systeem dat waakt over uw veiligheid. Geconnecteerd en gelokaliseerd, met uw seniorentablet en zijn veiligheidsapps kunt u op eenvoudige wijze de hulpdiensten waarschuwen. U hoeft niet meer te bellen en uit te leggen waar u zich bevindt!

Instelling op afstand:

Een probleem met uw seniorentablet? Gebruik de afstandsbedieningsfunctie! Met deze functie heeft één van uw familieleden toegang tot de instellingen van de tablet en kan hij/zij deze vanop afstand aanpassen. 

TECHNISCHE KENMERKEN:

 • 10,1” multitouch touchscreen
 • Besturingssysteem: Android 11
 • Twee gebruikersinterfaces: Android of Beafon
 • Inclusief Google Package
 • Ingebouwde GPS-functie
 • WiFi
 • Batterij: 5000 mAh
 • Toepassingen Skype en Beafon Smart Home vooraf geïnstalleerd 
 • Contactenlijst met foto’s vooraf geïnstalleerd
 • Afstandbedieningsfunctie
 • Handen-vrij functie
 • Sleuf voor micro-SD-kaart tot 128 GB
 • Afmetingen: 244x163x10 mm
 • Gewicht: 505 gram
 • Autonomie: 4 tot 5 uur in normaal gebruik

Gebruik

Dankzij de vele applicaties, biedt de Beafon TW10 seniorentablet u een onbeperkt gebruiksplezier. De ingebruikname is snel en intuïtief. Met de ingebouwde 5 miljoen pixels fotocamera maakt u foto’s van hoge kwaliteit. De tablet heeft ook een frontcamera (webcam) van 2 miljoen pixels. Dankzij de audio- en videocommunicatiesoftware Skype blijft u in contact met uw familie en vrienden, ook al bevinden zij zich aan de andere kant van de planeet.

Met de Beafon Smart Home applicatie kunt u de beveiliging van uw woning beheren vanaf uw scherm. Gekoppeld aan bewakingscamera’s (afzonderlijk verkocht), toont uw tablet u in realtime wat er bij u gebeurt. Gekoppeld aan een spraakassistent (zoals Google Assistant of Amazon Alexa), volstaat het te vragen de camera bij de inkom te tonen, en uw tablet toont de beelden. Eenvoudig, veilig en geruststellend.

Het Google Package-pakket werd ook geïnstalleerd op uw tablet. Met deze functie geniet u van een heleboel praktische en welbekende software (Google Chrome, Google earth...) en wordt al deze software in één enkele update bijgewerkt. Geen omslachtige individuele updates meer!

Tot slot wordt het softwarepakket op uw Beafon TW10 tablet voor senioren aangevuld met een aantal kleine hulpprogramma’s. Naast een wekker/alarm, bevat het ook een FM-radiotoepassing. Met de multimedia-software kunt u uw favoriete films bekijken of muziek beluisteren. U kunt ze bewaren op een micro-SD-kaart (niet meegeleverd), en beschikt over 128 gigabyte opslagruimte. De tablet is ook uitgerust met een zeer handige zaklampfunctie.

Wat ontvangt u?

Uw tablet Beafon TW10 zal snel een trouwe vriend worden. Geconnecteerd, klaar om op al uw vragen te antwoorden, ze wordt uw assistent om uw kennis te verrijken, uw e-mails op te volgen of online procedures uit te voeren.

U ontvangt:

 • Uw Beafon TW10 tablet voor senioren
 • De 220V oplader
 • Een USB-kabel voor de overdracht van gegevens en het opladen van de tablet
 • Een snelstartgids in het Nederlands.

U beschikt nu over alle nodige informatie, wacht dus niet langer en bestel snel uw nieuwe Beafon TW10 tablet voor senioren, uw nieuwe levenspartner.

Luidspreker Ja
Schermafmeting Grote display
Kruidenier Sector
Geheugenkaarten Als optie verkrijgbaar
Garantie 24 maanden
Staat Nieuw
Catégorie : Seniorentablet Marque : Beafon

QuestionsStel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)

Misschien wil je...