batterijen gehoorapparaat 13 Audilo

120 hoorbatterijen Audilo Premium Type 13 (dubbele blisters)

€ 29,00
Inclusief belasting
Niet op voorraad
  • Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site) Betaling met Secure Bank Card (HTTPS Secure Site)
  • Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen) Snelle levering: verzending de volgende dag (met uitzondering van weekends en feestdagen)
  • Productretour mogelijk binnen 14 dagen Productretour mogelijk binnen 14 dagen
 

High performance hoorbatterijen type 13 van Audilo (120 hoorbatterijen)

Leef intens !

Functies :

Deze batterijen hebben een lange autonomie; ze duren tussen 4 en 6 dagen afhankelijk van de gebruiksduur en de instellingen van de luisterhulp.
Met deze premiumbatterijen heeft u nooit onaangename verrassingen. U weet dat u ze iets vaker dan eenmaal per week zult moeten vervangen. Zo kunt u zich organiseren, in tegenstelling tot batterijen die maximaal een dag autonomie hebben.

Bovendien verbruikt u veel meer energie dan voorheen met de nieuwe innovatieve hoortoestellen. U kunt beter premiumkwaliteit nemen dan met lege batterijen zitten op het moment dat u ze het meest nodig heeft.


Hoe weet ik dat mijn batterijen leeg zijn ?
Als u minder goed of minder hard hoort dan gewoonlijk, is dat een teken.

Bestaan er verschillende soorten baterijen voor elk hoortoestel ?
Er bestaan batterijen van verschillende fabrikanten en in verschillende maten. Oorhaken gebruiken gewoonlijk batterijen 13 of 312, IHO-oordopjes meestal 10 of 312 . Maat 675 wordt gebruikt in grotere modellen en levert een hogere energie.

Als u batterijen wilt bestellen maar niet zeker bent van de vereiste maat, kijk dan naar de aanwijzingen op de gebruikershandleiding. Het cijfer dat de maat aangeeft staat meestal rechts boven op het dosje en heeft een bijbehorende kleur.

Weet u echt hoe u uw gehoor kunt beschermen ?

Wat basisadvies :
Het geluid zachter zetten, de voorkeur geven aan een headset boven oordopjes (het geluid is minder hard omdat de headset tegen beschermt tegen omgevingsgeluiden), uw gehoor ontgiften na een gevaarlijke blootstelling, uw cafeïnegebruik beperken, en vooral gezond eten en bewegen! Uw globale gezondheid heeft ook invloed op de gezondheid van uw gehoor!

Kenmerken :

  • Kwikvrij
  • Vervaardigd in Engeland
  • CE-normen gerespecteerd

Gebruik :

Ons advies: Na het verwijderen van het lipje laat u de batterij 1 minuut in de open lucht liggen.
Deze wachttijd van 1 minuut stelt de batterij in staat zich te oxygeneren en efficiënt en volledig te activeren omdat de zink-lucht-technologie lucht nodig heeft.

Wij raden u aan om regelmatig batterijen te kopen en deze niet te laten liggen Als ze te oud zijn, hebben ze een groot gedeelte van hun energie verloren.

Wat ontvangt u ?

  • Een set van 10 blisters met 12 batterijen, in totaal 120 batterijen van type 13.
 
Audilo
REFD-14852
Datasheet
Verpakking
Set van 20
Type batterijen
Type 13 (oranje)
     

Stel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)