Vitascorbol Immunity: Voedingssupplement x50 gummies

Previous
Next
€ 17,90
Inclusief belasting
Op voorraad

Gratis levering vanaf €25

100% veilige betaling

30 dagen om van gedachten te veranderen

Vitascorbol Immunity voedingssupplementen

Vitascorbol voedingssupplementen werden ontwikkeld om u te helpen bij uw dagelijkse activiteiten, vermoeidheid te bestrijden en uw immuunsysteem te versterken. In alle assortimenten van Vitascorbol is vitamine C één van de belangrijkste bestanddelen om u te helpen in uw dagelijks leven.

De heilzame gevolgen van vitamine C

Vitamine C geeft u niet alleen energie maar beschermt ook uw lichaam door het immuunsysteem te versterken en door samen met de witte bloedcellen virussen en bacteriën te bestrijden.

Vitamine C heeft ook heilzame gevolgen voor de hersenen, het verhoogt immers de concentratie zodat u gemakkelijker kunt leren en beter slaapt.

Het versterkt het immuunsysteem en vermindert vermoeidheid.

Deze vitamine is ook heilzaam voor oudere mensen omdat ze helpt de hersenen te beschermen tegen geheugenverlies en het lichaam tegen snelle veroudering.

Bij Audilo hebben we besloten u de Vitascorbol voedingssupplementen aan te bieden die niet alleen uw lichaam beschermen, maar u ook energie geven als u vermoeid bent.

Functies van Vitascorbol Immunity: 

Vitascorbol Immunity Gums bevat 4 vitamines (C, D, B6 en B12), 2 mineralen (zink en selenium) en vlierbes.

Met de 7 bestanddelen stelt Vitascorbol Immunity Gums X50 u in staat vermoeidheid te bestrijden en het immuunsysteem te versterken.

Vitascorbol Immunity Gums kunnen om het even waar en wanneer worden genomen. Omdat het gommetjes zijn, hebt u geen water nodig om ze te nemen. U hoeft ze enkel te kauwen of te zuigen.

U zult niet alleen de aangename fruitige smaak van deze gummies op prijs stellen, maar ook het innamegemak van deze voedingssupplementen.

Vitascorbol Immunity is een voedingssupplement dat het immuunsysteem versterkt en vermoeidheid verminderd zodat u uw activiteiten kunt voortzetten dankzij de boost die deze voedingssupplementen u bieden.

Voedingssupplementen: het immuunsysteem versterken en vermoeidheid verminderen, worden een aangename en gemakkelijke ervaring. U zult niet meer kunnen weerstaan aan de rode vruchtensmaak van de Vitascorbol Immunity voedingssupplementen.

Gebruiksaanwijzingen:

Wij raden u aan 1 tot 2 gummies Vitascorbol Immunity per dag te nemen en deze dosering niet te overschrijden. U kunt ze kauwen of zuigen.

U kunt ze op elk moment van de dag nemen. Maar wij raden u aan ze te nemen als u zich vermoeid voelt.

Dit product mag enkel gebruikt worden door volwassenen (vanaf 15 jaar). Het is dus raadzaam ze buiten het bereik van kinderen te houden en ze hen niet te geven.

Voorzorgen bij het gebruik:

  • Niet nemen als u allergisch bent
  • De aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden
  • Uw voeding niet vervangen door voedingssupplementen
  • Buiten het bereik van kinderen houden
  • Niet gebruiken in combinatie met andere producten die ook vitamine D bevatten
  • Bewaren op een droge en donkere plaats, bij een temperatuur van maximaal 25°C

Samenstelling:

Vitamine C, Vitamine E, Vitamine B3, Magnesium, Vitamine B6, Zink, Vitamine B5, Extract van Ginseng, Lycopeen, Vitamine A, Vitamine B9, Vitamine B2, Jodium, Inositol, Vitamine B1, Chroom, Choline, Vitamine B8, Vitamine D, Molybdeen, Vitamine B12

Wat ontvangt u?

  • 1 pot Vitascorbol Immunity Gums x50
Gebruik Energie
Actief ingrediënt Vitamine C
Catégorie : Voedingssupplement Marque : Vitascorbol

QuestionsStel als eerste een vraag over dit product!


Question about the product

* Required fields
(read)

Misschien wil je...