Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Uitrusting voor bedrijven

Wist u dat ?

In 2015 moet elke openbare instelling waar publiek ontvangen wordt, zijn uitgerust met een speciaal product voor de ontvangst van gehandicapten.
Onze onderneming Audilo is gespecialiseerd in B to B in de installatie en de uitrusting van grote zalen met magnetische lussen op maat, afhankelijk van uw behoeften.
Hier vinden zakelijke klanten en installateurs de benodigde producten voor de uitrusting van een receptiebalie, de punctuele of definitieve uitrusting van een grote zaal, de voorbereiding van een rondleiding met gids of de beveiliging van uw onderneming.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Audilo stelt u voor om alle elementen te installeren die nodig zijn voor de ontvangst van slechthorenden in gebouwen voor de ontvangst van publiek.

Wie betreft dit ?
Toegankelijkheid voor slechthorenden betreft alle beroepen, architecten, handwerkers, openbare werken, elektriciens, leiders van openbare instellingen (crèche, lagere of middelbare school, autoriteiten ...) of verenigingen.
Dit betreft ook winkeliers of vrije beroepen en alle gebouwen waar publiek wordt ontvangen: bioscoop, theater of café-theater, hotel, bejaardentehuis, gastenhuis enz.

Wij hebben ook alle communicatiesystemen voor musea en conferentiezalen om de informatie te kunnen volgen.

Onze actie :
Na een onderzoek van uw behoeften volgens de uit te rusten infrastructuur, doen wij u een offerte toekomen voor de normering van de toegankelijkheid voor slechthorenden met een montageplan, een team voor de installatie van het materiaal en een training in het gebruik van het materiaal.

Audilo, dat is 9 jaar ervaring in toegankelijkheid voor slechthorenden bij particulieren en ondernemingen.
Wij zijn in staat om u apparatuur te leveren die is aangepast aan uw gebruik, voor zalen van 50 m2 tot de grootste concertzalen van meer dan 3000 m2.

Van het opstellen van een professioneel project tot de uitvoering en de ingebruikstelling ervan, via de installatie, begeleiden wij u met een complete service voor een duurzame ter beschikking stelling van de installaties met een hoge geluidskwaliteit.