Kinderen

Kinderen hebben een bijzonder gevoelig gehoor en alle harde geluiden worden veel sterker gevoeld bij kinderen dan bij volwassenen Het voorzorgsbeginsel is dat kinderen nooit mogen worden blootgesteld aan lawaai hoger dan 80 dB. van geboorte tot volwassenheid vindt u op Audilo.nl een ​​selectie van hoofdtelefoons die geschikt kunnen zijn voor alle kinderen met een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, speciaal ontworpen voor baby's, hoofdtelefoons met live kleuren voor concerten (u verliest niet gezien door uw kinderen) en specifieke ergonomie: zacht materiaal en logo en meer leuke kleuren om het dragen van helmen beter te accepteren voor de moeilijkste kinderen.

Er zijn 33 producten.

Item 1-33 van 33 in totaal item(s)

Actieve filters

Oordoppen voor kinderen :

Kinderen zijn de hele dag bezig, ze rennen, spelen, schreeuwen, gaan naar voorstellingen (vuurwerk), enz. ... Maar hoe staat het met hun gehoor ?

Het gehoor van kinderen is kwetsbaar en om het gehoor van jonge kinderen gezond te houden, hebben fabrikanten van oordoppen overal aan gedacht.

Er bestaat een uitgebreid assortiment oordoppen voor de kleinsten en voor verschillende situaties (zwemmen, vliegtuig, multifunctioneel).

Deze middelen houden rekening met de afmeting van het kinderoor en de ontworpen producten voldoen zo goed mogelijk aan de verwachtingen. De oordoppen voor kinderen zijn eenvoudig in de gehoorgang te plaatsen en zullen het kind niet hinderen of jeuken.

Zo zijn uw kinderen beschermd tegen omgevingsgeluiden die hun gehoor kunnen schaden. De meeste oordoppen die wij verkopen zijn herbruikbaar en hebben een zeer goede demping.

Kom ze ontdekken bij Audilo !

Oorkappen voor baby’s ?

Ja hoor, kinderen kunnen ook worden blootgesteld aan harde geluiden die gehoorverlies kunnen veroorzaken.

Bijvoorbeeld tijdens een concert, een festival, vuurwerk, werkzaamheden thuis of zelfs tijdens een etentje met vrienden.

Er bestaan twee soorten gehoorbeschermingen voor kinderen, oordoppen en oorkappen.

Met oorkappen kunt u de oren van uw kinderen beter beschermen; wij hebben oorkappen voor de allerkleinsten tussen 0 en 18 maanden.

Dit zijn de EMS Earmuff. Ze bestaan uit een hoofdband (grote kleurkeuze) met twee beschermende oorschelpen voor de oren van het kind. Er bestaat geen enkel risico dat de oorkap te strak over oren van het kind zit, omdat u de hoofdband zelf op de goede maat van zijn hoofd instelt.

Oorkappen voor baby’s zijn bijzonder populaire producten die snel uitverkocht zijn.

En kinderen ?

Ons assortiment oorkappen voor kinderen is iets uitgebreider dan voor baby’s.

Onze oorkappen voor kinderen zijn geen hoofdbanden maar stevige, opvouwbare oorkappen.

Ze nemen zeer weinig plaats in en isoleren de oren van de kinderen goed. Om ons aan de vraag van kinderen aan te passen, hebben wij oorkappen in verschillende kleuren (zwart, blauw, roze, geel, groen, wit enz.) De tamelijk flashy kleuren van de oorkap zorgen ervoor dat u uw kinderen eenvoudig in de gaten kunt houden als er veel mensen zijn (muziekfeest, concert, voetbalwedstrijd enz.).

Het kan zijn dat de oorkap wat strak zit bij aankoop, dat is normaal omdat deze nieuw is, de oorkap zal nog iets soepeler worden. Om deze te versoepelen, kunt u hem een hele nacht tussen boeken zetten, hierna zal uw kind hem eenvoudig en zonder compressie of hinder kunnen dragen.