Geluidstherapie

Geluidstherapie is een doeltreffend natuurlijk middel voor verlichting en ontspanning. Deze therapie wordt vaak gebruik in de behandeling van oorsuizen en functioneert met geluid- en witte ruisgeneratie. Een minder bekende toepassing is het gebruik ervan om de slaap te vinden.

Actieve filters

Niet beschikbaar

€ 89,00 
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

Sound Oasis, wereldleider in geluidstherapie en elektronische slaapmaskers, presenteert u zijn recentste technologie. De nieuwe S680 bevat selectie aan geluiden die gekozen zijn voor vermindering van tinnitus, u hebt de mogelijkheid om de geluidskaart naar keuze te personaliseren.

Wat is witte ruis ?

Dit is een geluid dat bij het eerste gebruik onaangenaam kan lijken. Het lijkt op een geknisper dat in de buurt komt van regengeluiden.

Witte ruis is specifiek en maakt het mogelijk tinnitus te verlichten, de slaap te vinden en te ontspannen.
Het wordt steeds vaker gebruikt voor baby’s, de positieve effecten van deze geluidsfragmenten bevorderen het in slaap vallen van baby’s.

Er zijn ook varianten van witte ruis ontstaan, zoals roze ruis (geruis van een televisie) en witte ruis met hartslag (voor baby(s). Andere geluiden die door geluidsgeneratoren worden voortgebracht, hebben andere namen maar een gelijksoortige werking (regengeluid, onweer, bosgeluid, geluid van de golven, ventilator enz.).