Per gebruik

Elke oordop heeft een specifiek gebruik. Ze zijn herbruikbaar of voor eenmalig gebruik.
Alles is bestudeerd om te voldoen aan de situatie en hoge kwaliteitseisen om uw gehoor en uw oren te beschermen.

Subcategorieën

 • Muziek en Concerten

  De wet legt een maximum geluidsniveau van 105 decibel op tijdens concerten en in nachtclubs, maar zelfs op dit niveau is een blootstelling van 45 minuten voldoende om uw gehoor te beschadigen!
  Gehoorbescherming is dan ook onmisbaar. In deze categorie vindt u onze selectie oordoppen met filter voor musici van de grootste merken: Etymotic, Alpine, Macks, Quies, Pacato ...

 • Slaap en Nacht

  Luidruchtige buren, een partner die snurkt of gewoon overgevoeligheid voor buitengeluiden, iedereen heeft gehoorbescherming nodig tijdens het slapen!
  Slapen met oordoppen zorgt ook voor een diepere, beter herstellende slaap.

 • Transport & vliegtuig

  Dit onderdeel omvat oordoppen om comfortabeler te reizen: oordoppen tegen geluid om het rijgeluid in het openbaar vervoer of als passagier in een auto te dempen, maar ook speciale beschermdoppen voor vliegreizen, met een actieve klep om het drukverschil te compenseren bij het opstijgen en landen, dat verantwoordelijk is voor het gevoel van verstopte oren en in sommige gevallen voor pijn in het binnenoor.

 • Auto / Motorraces

  Geniet volop van motorsporten dankzij gehoorkappen, actieve of passieve gehoorbeschermingen.
  Praat met uw vrienden terwijl u beschermd wordt tegen luidruchtige geluiden, volg autoraces als de 24 uur van Le Mans, het Ricard-circuit, de Formule 1 of de GP motorraces met radiokappen om de race 100% te blijven volgen.

 • Werkt & multi-gebruik

  In deze categorie vindt u onze selectie van multi-use gehoorbeschermingspluggen: siliconen, schuim of thermoplastisch plastic; individueel of in grote verpakking, kies uit meer dan 100 referenties ! De grootste merken noise-cancelling caps zijn aanwezig : Mack's, Moldex, Peltor, Quies ...

 • Jacht en schieten

  Deze categorie omvat passieve en actieve gehoorkappen, doeltreffende bescherming tegen zeer harde geluiden.
  De modellen elektronische gehoorkappen versterken de omgevingsgeluiden en beschermen het gehoor.

  Tijdens de jacht produceren vuurwapens knallen die wel 160 dB kunnen bereiken, dat is krachtig genoeg om uw gehoor definitief te beschadigen als u geen passende gehoorbescherming draagt.
  Bij Audilo vindt u de grootste keuze aan gehoorbeschermingen voor de jacht tegen de beste prijzen.

 • Oordoppen voor...

  Op de motor kan geluid gevaarlijk worden voor het gehoor als u langer dan een half uur 80 km/u rijdt.
  Het is belangrijk om u te beschermen, maar niet met zo maar een oordop!
  In deze categorie vindt u een selectie oordoppen speciaal voor op de motor, met filters die het geluid van de wind dempen maar het geluid van uw auto en het omringende verkeer intact laten, voor bescherming in alle veiligheid!

 • Oordoppen voor het...

  Voor sommige mensen rijmt zwemmen niet altijd met plezier: het water dat de gehoorgang binnendringt, kan irritatie of een gevoel van verstopping veroorzaken.
  Als het water in de gehoorgang niet correct wordt afgevoerd, kan het oor ontstoken raken en in de ergste gevallen geïnfecteerd raken en externe oorontsteking veroorzaken.
  Het is dus essentieel om u te beschermen als u gevoelige oren heeft!
  In dit onderdeel vindt u oorbanden en oordoppen voor eenmalige gebruik van silicone of herbruikbare oordoppen van thermovormbaar plastic.

Er zijn 171 producten.

Item 1-171 van 171 in totaal item(s)

Actieve filters