GOED PLAN

Onze aanbevelingen

Baby slaap

Hier zijn onze producten om de nachten te begeleiden en het voor uw pasgeborene gemakkelijker te maken om in slaap te vallen. "Baby witte ruis" zijn hulpmiddelen die uw dagelijkse leven vergemakkelijken. Ze zijn inderdaad zeer effectief in het helpen van de slaap van uw pasgeborene. Ten slotte bieden we u babyfoons ontworpen voor slechthorenden (vibrerend kussen, video of lichtflits).

Actieve filters

Onze producten als witte ruis-generatoren of bewakingssysteem voor baby’s vereenvoudigen uw dagelijkse leven.

Voordelen van witte ruis voor baby’s :
Baby’s zijn zeer gevoelig voor geluiden van buitenaf en door deze te maskeren, versnelt u het in slaap vallen maar verbetert u ook de kwaliteit van de slaap.
Pasgeborenen zijn de buik van hun moeder gewend waar ze voortdurend geluid hoorden. Deze ononderbroken witte ruis herinnert ze aan deze periode.
Ze worden gekalmeerd en komen eenvoudiger in slaap, hun nacht zal ook vaak langer duren.

Het gebruik van witte ruis of een geluidsgenerator is praktisch en veilig. Ze worden gemaakt met behulp van artsen en de technologie heeft zich al vele tientallen jaren bewezen.
Wij leveren de producten van Sound Oasis en Marpac, twee internationale merken die leader zijn in geluidsmachines.

Al onze producten voor het bewaken en in veiligheid houden van baby’s zijn geschikt voor slechthorenden en uitgerust met trilfuncties, lichtflitsen en video.
De merken Watch and Care, Switel en Amplicomms staan bekend om hun kwaliteit en betaalbaarheid.