Per categorie

Gehoorbeschermingen zijn afhankelijk van uw morfologie en leeftijd, dit kan een gehoorkap voor een baby zijn of voor volwassenen. U vindt hier de selectie die bij uw leeftijd past.

Subcategorieën

 • Baby (0-18 maanden)
 • Kinderen

  Kinderen hebben een bijzonder gevoelig gehoor en alle harde geluiden worden veel sterker gevoeld bij kinderen dan bij volwassenen Het voorzorgsbeginsel is dat kinderen nooit mogen worden blootgesteld aan lawaai hoger dan 80 dB. van geboorte tot volwassenheid vindt u op Audilo.nl een ​​selectie van hoofdtelefoons die geschikt kunnen zijn voor alle kinderen met een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, speciaal ontworpen voor baby's, hoofdtelefoons met live kleuren voor concerten (u verliest niet gezien door uw kinderen) en specifieke ergonomie: zacht materiaal en logo en meer leuke kleuren om het dragen van helmen beter te accepteren voor de moeilijkste kinderen.

 • Volwassene
 • Oordoppen

  Audilo is de specialist in voordelige oordoppen in Frankrijk met meer dan 1000 referenties oordoppen uit voorraad leverbaar.

  Om u te helpen de oordop te kiezen die het best bij uw behoeften aansluit, kiest u eerst het gewenste gebruik (muziek, zwemmen, klussen of slapen).
  Vervolgens kiest u het materiaal en de gewenste demping: van basic oordopjes voor eenmalig gebruik van schuim tot herbruikbare oorbeschermingen met verwisselbare filters.
  Wij hebben oordoppen ter bescherming tegen water, voor op de motor, tijdens de jacht, tegen muziek of om te slapen!

 • Gehoorkap

Actieve filters