GOED PLAN

Onze aanbevelingen

Lijst van producten op merk Peltor

Gehoorbescherming en oorkappen - Peltor

Peltor is een wereldleider op het gebied van communicatieapparatuur en hoofd- en gezichtsbescherming.

Meer dan vijftig jaar ontwikkeling en productie van gehoorbescherming heeft ons op het gebied van veiligheid, comfort en esthetiek in de voorhoede geplaatst.

Veel van onze innovaties zijn een direct gevolg van ons vermogen om naar onze gebruikers te luisteren. Hun ervaring en onze deskundigheid vormen een onklopbare combinatie in ons streven naar de ontwikkeling van veilige en stimulerende werkomgevingen.

Als lid van de internationale groep 3M heeft Peltor toegang tot belangrijke middelen voor onderzoek en ontwikkeling. Onze klanten zijn professionelen in de productie-industrie, defensie, luchtvaart, bosbouw, landbouw en auto- en motorsport.

Door ons te richten op de functies en het design, creëren we uitgekiende, comfortabele en veilige communicatie-oplossingen die aangenaam in gebruik zijn. Onze producten beschermen niet alleen, maar vergemakkelijken ook de communicatie tussen mensen op de werkplek.

Peltor is de optimale oplossing voor echte professionals !

Oorkappen van het merk Peltor

Bij Peltor zijn er drie series van oorkappen: Peltor Optime 1, 2, en 3, Peltor X1A, X2A, X3A, X4A X5A en Peltor WS

Peltor Optime :

De serie Peltor Optime zijn voornamelijk oorkappen ontwikkeld voor bouwwerven, met een zeer sterke geluidsdemping.
Deze oorkappen hebben een afgeronde vorm en zijn regelbaar zodat ze goed op het hoofd van de gebruiker blijven zitten.

Peltor X :

De oorkappen uit de serie Peltor X zijn voornamelijk bedoeld voor particulieren die regelmatig een oorkap nodig hebben.
De vorm van de oorkap is vrij plat zodat hij goed blijft zitten. Het plastic materiaal op de ringen verhindert jeuk als u hem rond uw nek draagt.

Het materiaal van de oorkap voelt aangenaam aan.
Op het gebied van geluidsdemping zijn de Peltor Optime en Peltor X oorkappen evenwaardig, alles hangt af van het gewenste dempingsniveau en het gekozen model.

Peltor WS :

Dit zijn de top-of-the-range oorkappen van het merk Peltor, de zogenaamde geconnecteerde oorkappen met diverse elektronische functies aan de binnenkant (radio, Bluetooth, telefoongesprekken, geluidsversterking, geluidsonderbreking, enz.). Afhankelijk van het model zijn de functies niet dezelfde.

Dit zijn hoogwaardige, goed presterende oorkappen. De testen die wij bij Audilo hebben uitgevoerd zijn indrukwekkend.