Microfoon

Wij moeten allemaal ergens beginnen, dus als we een professionele microfoon zoeken om op te nemen of online te zingen, moeten we begrijpen welke opties deze ons kunnen bieden. Wij hebben een alvast een selectie uitgevoerd en een assortiment verschillende professionele microfoons samengesteld waarmee u de beste opname zult kunnen maken bij u thuis of in de studio of die u zullen helpen om stemmen van uitstekende kwaliteit te waarderen.

Wij hebben rekening gehouden met een aantal gebruikelijke opties in deze markt en benadrukt hoe deze gespecialiseerde microfoons het best gebruikt kunnen worden, om een stem op te nemen, live te zingen of instrumenten als gitaar, drums of koper op te nemen.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Welke microfoon heb ik nodig ?
Dit zijn microfoons voor beginners en professionals.
Wat is een microfoon voor geluidsopname?
Een microfoon voor geluidsopname of studiomicrofoon is ontworpen om stemmen, spraak en instrumenten op een videoband op te nemen.

Deze kan buiten een typische studio worden gebruikt, bijvoorbeeld bij u thuis.

Bent u van plan een podcast op te nemen ? Voice-off ? Zingen ? Een stukje gitaarspel ...? De studiomicrofoon is het ideale hulpmiddel voor u.

Welke specifieke kenmerken heeft een gewone studiomicrofoon?

Uitstekend geschikt voor vele toepassingen
Knoopcondensator
XLR-aansluiting
Vereist een ghostvoeding van 48V
Welke LEWITT-microfoon heb ik nodig ?
Ten eerste moet u zich afvragen wat u wilt opnemen.

Microfoons voor spraakopname.
Als u spraak wilt opnemen, moet uw gebruikelijke optie een microfoon met condensator zijn.

Deze transducertechnologie vangt veel informatie en is ook zeer gevoelig voor uw stem. Alle details van uw stem, zelfs als u weinig zingt of spreekt, kunnen moeiteloos worden vastgelegd.