Domotica

Subcategorieën

 • Signalering en...

  Deze categorie omvat bellen en alarmen voor elk gebruik: telefoons, deurflitsen en zelfs rookdetectors of detectors voor verloren voorwerpen !
  Deze zeer krachtige visuele alarmen kunnen worden uitgerust met trilsystemen voor een grotere doeltreffendheid en dus meer sereniteit !

 • Geconnecteerde stofzuiger
 • Trillende horloges en...

  Bekijk onze versterkte wekkers, wekkers met flits en trilkussens om in alle rust wakker te worden.
  Trilhorloges maken het ook mogelijk om maximaal 12 alarmen per dag in te stellen, ideaal als u op vaste tijden geneesmiddelen moet innemen!
  Bij ons vindt u een selectie wekkers van Amplicomms en Sonic Alert (Geemarc), en horloges van VibraLite en Serene!

 • Magnetische lus

  Een (versterkte) magnetische lus stelt een slechthorende in staat het door deze lus versterkte geluid rechtstreeks in zijn gehoorapparaat te ontvangen, indien dit is uitgerust met een T-positie.

  Lussen kunnen bijvoorbeeld in huis, rechtstreeks op de televisie of in openbare ruimtes worden geïnstalleerd (loket, receptie ...).
  U vindt hier een selectie magnetische lussen voor elk gebruik: telefoon, televisie, ontvangst van publiek, geluidsinstallatie in zalen ...

 • Babyfoons met trilfunctie

  Op Audilo.com treft u een selectie babyfoons met trilfunctie aan, met of zonder videfunctie, zodat u uw kind met een gerust hart kunt bewaken. De grootste merken zijn verkrijgbaar: Geemarc (Frankrijk), Amplicomms (Duitsland) maar ook Philips (Nederland) en de beroemde Lisa-systemen (Humantechnik).

 • Uitrusting voor bedrijven

  Wist u dat ?

  In 2015 moet elke openbare instelling waar publiek ontvangen wordt, zijn uitgerust met een speciaal product voor de ontvangst van gehandicapten.
  Onze onderneming Audilo is gespecialiseerd in B to B in de installatie en de uitrusting van grote zalen met magnetische lussen op maat, afhankelijk van uw behoeften.
  Hier vinden zakelijke klanten en installateurs de benodigde producten voor de uitrusting van een receptiebalie, de punctuele of definitieve uitrusting van een grote zaal, de voorbereiding van een rondleiding met gids of de beveiliging van uw onderneming.

Er zijn 14 producten.

Item 1-14 van 14 in totaal item(s)

Actieve filters