Welzijn

Subcategorieën

 • Witte ruis

  Geluidstherapie is een doeltreffend natuurlijk middel voor verlichting en ontspanning. Deze therapie wordt vaak gebruik in de behandeling van oorsuizen en functioneert met geluid- en witte ruisgeneratie. Een minder bekende toepassing is het gebruik ervan om de slaap te vinden.

 • Lichttherapie

  Hoe begint u een lichttherapie?

  Veel mensen hebben last van depressie, seizoensgebonden stoornissen of andere stemmingsproblemen. Lichttherapie is een uitstekende manier om de symptomen van deze stoornissen te verlichten door de slaapgewoontes en het circadiaanse ritme te reguleren.

  1. Veel mensen raken zonder duidelijke reden in een depressieve toestand, wat kan leiden tot langdurige geestelijke gezondheidsproblemen. Deze aandoening wordt major depressive disorder (MDD) genoemd.
  2. Het is belangrijk op te merken dat sommige mensen depressief kunnen zijn omdat ze aan een andere ziekte lijden, zoals een bipolaire stoornis of een postnatale depressie.
  3. Lichttherapie kan worden gebruikt als een natuurlijke, veilige en doeltreffende antidepressieve behandeling.
  4. Blootstelling aan zonlicht en andere soorten licht brengt chemische processen in ons lichaam op gang en helpt ons wakker te blijven.
 • Purificateurs d'air
 • Oorsuizen

  Oorsuizen kan soms chronisch worden of dagelijks storen, na een trigger.
  Hoewel sommige mensen met oorsuizen kunnen leven, is dit voor anderen een ernstig probleem of reden voor bezorgdheid.
  In deze rubriek presenteren wij u alle behandelingen tegen oorsuizen op de markt, van de eenvoudigste oplossingen in geluidstherapie (geluidsgeneratoren en witte ruis) of complexere behandelingen van oorsuizen (Zwitsers laboratorium Tinnitools) die u bij ons kunt huren.
  De meeste door oorartsen aanbevolen behandelingen voor de verlichting van oorsuizen omvatten geluidsgeneratoren of sprays.

  Kom onze oplossingen testen, wij staan voor u klaar!

 • Slaapmiddel
 • Diffuseurs de parfum

Er zijn 46 producten.

Item 1-46 van 46 in totaal item(s)

Actieve filters