Lijst van producten op merk Audispray

AudiSpray reinigingssprays

Actieve filters

Bij Audilo zijn de verschillende reinigingsprays van het merk Audispray verkrijgbaar.

Audispray producten zijn samengesteld uit een 100% natuurlijke, hypertonische zeewateroplossing.

Er bestaan diverse sprays aangepast aan klein en groot.

  • Audispray Adult :

Gebruik :
1 tot 2 verstuivingen per oor, 2 tot 3 keer per week.
Voor dragers van hoortoestellen wordt aanbevolen Audispray elke avond, na het verwijderen van de hoortoestellen, te gebruiken (om overtollig oorsmeer en storingen in het hoortoestel te voorkomen)

  • Audispray Junior
  • Audi Baby

De pipetten van Audi Baby helpen de vorming van oorsmeerproppen te voorkomen. Het formaat van het pipet is perfect geschikt voor de allerkleinsten, één pipet per week voor beide oren . Dit product is een alternatief voor wattenstaafjes

Via onze website bieden wij u de kans van dit product te genieten. U hebt de keuze uit reinigingssprays voor baby’s, kinderen en volwassenen. Er is zelfs een gezinspakket beschikbaar!

De werking van Audispray in de gehoorgang :

Het is mogelijk het klassieke wattenstaafje te vervangen door de Audispray-oplossing of beide te gebruiken.

Met een wattenstaafje wordt een deel van het oorsmeer verwijderd maar wordt ook een deel verder in de gehoorgang geduwd.

Audispray zal het oorsmeer, soms ontoegankelijk, in de gehoorgang verzachten en oplossen zodat het gemakkelijker kan verwijderd worden.

Een langdurig gebruik van Audispray verhindert de vorming van oorsmeerproppen en voorkomt dus gehoorverlies of gehoorproblemen als gevolg van oorsmeerproppen.