Filteren op

Demping

Demping

Gebruik

Gebruik

Categorie

Categorie

Beschikbaar

Beschikbaar

Type

Type

GOED PLAN

Onze aanbevelingen

Gehoorkap

Bekijk ons bijzonder complete assortiment gehoorkappen.

Gehoorkappen voor elke leeftijd: van de geboorte tot 18 maanden met Earmuff-kappen die u volledig tevreden zullen stellen.
Voor kinderen zult u de EDZ Kidz-kappen en de gehoorkappen van Peltor Kids waarderen.
Voor volwassenen, om te werken, te doe-het-zelven, concentratie of slaap hebben wij gehoorkappen met verschillende vormen en verschillende dempingsniveaus tussen 20 dB en 37 dB.
De 3M-serie met Peltor, Moldex beschermt u tegen gevaarlijk geluid. Voor professionals, scholen en grote hoeveelheden passen wij specifieke prijzen toe.

Actieve filters

De oorkap beschermt doeltreffend tegen harde geluiden

Uw buren, doe-het-zelven of vrijetijd, de oorkappen bij Audilo zijn voor iedereen betaalbaar. De oorschelpen met eersteklas isolerend schuim verhinderen dat de geluiden de gehoorgang bereiken en het trommelvlies beschadigen. U kunt de oorkap kiezen die het beste bij uw leeftijd (oorkap voor baby, kind of volwassene) of de gewenste grootte of uw activiteit aansluit.

Er zijn dus inderdaad gehoorbeschermingen voor elke leeftijd, zelfs voor baby’s. Het dempingsniveau hiervan is natuurlijk afhankelijk van het type oorkap en het gebruik waarvoor het bedoeld is.

Een oorkap voor op jacht heeft niet dezelfde kenmerken als een oorkap om op een bouwplaats te gaan werken.

Daarom is de keuze aan oorkappen zo uitgebreid.
U hoeft alleen nog maar de gehoorbescherming te vinden die het best aan uw verwachtingen voldoet.

De keuze kan ingewikkeld lijken tussen de verschillende geluidsdempingsniveaus, opvouwbare kappen, professionele oorkappen enz.