Filteren op

Merk

Merk

Type

Type

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 221,00

Oorsuizen

Oorsuizen kan soms chronisch worden of dagelijks storen, na een trigger.
Hoewel sommige mensen met oorsuizen kunnen leven, is dit voor anderen een ernstig probleem of reden voor bezorgdheid.
In deze rubriek presenteren wij u alle behandelingen tegen oorsuizen op de markt, van de eenvoudigste oplossingen in geluidstherapie (geluidsgeneratoren en witte ruis) of complexere behandelingen van oorsuizen (Zwitsers laboratorium Tinnitools) die u bij ons kunt huren.
De meeste door oorartsen aanbevolen behandelingen voor de verlichting van oorsuizen omvatten geluidsgeneratoren of sprays.

Kom onze oplossingen testen, wij staan voor u klaar!

Actieve filters

Audilo behandeling van tinnitus

Tinnitus komt overeen met geluiden die door de hersenen geregistreerd worden maar in werkelijkheid niet bestaan, die door de omgeving dus niet worden opgemerkt. Er bestaan net zoveel soorten tinnitus als er personen zijn (de frequenties variëren tussen 20 en 20.000 Hz), het is dan ook bijzonder moeilijk om een doeltreffende oplossing te vinden voor de behandeling van tinnitus (het is bijna maatwerk). Audilo doet zijn best om 100% van de in de handel verkrijgbare oplossingen tegen tinnitus te leveren, om uw oplossing te vinden.

Wij hebben vele manieren om uw tinnitus te verlichten en kalmeren.
Het begint met een eenvoudige maar doeltreffende CD met witte ruis, of een geluidsgenerator of meer technische behandelingen zoals de Ear Laser-behandeling van Tinnitool.
Er bestaan ook ontspanningshoofdkussens en geluidshoofdkussens voor een goede nachtrust. Geluidstherapieën zijn uitstekende middelen om uw tinnitus te behandelen.

Wij praten met de specialisten, met u en stellen u doeltreffende oplossingen voor. Een doeltreffende oplossing voor de één zal echter niet altijd bij iemand anders werken. Dat is het hele probleem met de bestrijding van tinnitus.

Geluidsgenerator :
een oplossing die in alle gevallen doeltreffend is en bestaat uit het maskeren van het geluid om stilte en het optreden van tinnitus te voorkomen.
Geluidsgeneratoren maskeren de geluiden en doen u tijdelijk de tinnitus vergeten (net als witte ruis).
Witte ruis bestaat uit kalmerende geluiden die andere geluiden maskeren dankzij een willekeurig toonpalet met gelijksoortige frequenties.
Witte ruis heeft vele voordelen: behandeling van tinnitus, verbetering van de concentratie, vermindering van geluidsoverlast en ook verbetering van het in slaap vallen.

Wij leveren de beste geluidsgeneratoren: Sound Oasis en Marpac.

Recente tinnitus (als gevolg van een geluidstraumatisme of iets anders) kan behandeld worden met een witte laser die in het oor dringt om het herstel van de beschadigde cellen te bevorderen. De Ear Laser van Tinnitool maakt deze stimulatie mogelijk en u kunt deze bij ons gedurende drie maanden huren om de doeltreffendheid ervan te testen.

Geluidstherapie maakt het mogelijk geluiden te genereren op een specifieke toonhoogte voor uw tinnitus, om de hersenen te ontwennen en de tinnitus te verminderen.

Wij nodigen u uit om uw tinnitus beter te leren kennen met de earSonic van tinnitool en om verenigingen te ontmoeten (bijvoorbeeld france-acouphène) en te praten met andere mensen die aan tinnitus lijden, stress en zenuwen kunnen tinnitus verergeren ... Tinnitus begrijpen en serener worden maakt het u mogelijk om de stress te verminderen, beter te slapen en in vele gevallen ermee te leven.