Filteren op

Beschikbaar

Beschikbaar

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 109,00

Oorreiniger

Audilo presenteert een compleet assortiment oplossingen voor oorhygiëne.
Bekijk onze producten om irritatie van het gehoorkanaal te voorkomen, zoals amandelolie en ook oorspray om uw oren mild te reinigen.
De grootste merken zijn beschikbaar bij Audilo met Audispray voor volwassenen en kinderen en de oplossingen Quies Docuspray en Doculyse.
Een goede dagelijkse oorhygiëne is belangrijk in verband met het geluid en de vervuiling in grote steden, een goed gehoor heeft ook te maken met een goede hygiëne.

Actieve filters

Voor oorhygiëne bestaan er andere middelen dan wattenstaafjes !

We zijn vaak geneigd te denken dat de oren goed worden gereinigd met een droog of vochtig wattenstaafje.
Maar er bestaan producten die de oren diep reinigen en uw gehoor beschermen. 
Omdat de onderneming Audilo gespecialiseerd is in het gehoor, willen wij u deze producten laten ontdekken of herontdekken waarmee u uw oren echt gezond kunt reinigen.

Sprays :

de oren gezond en schoon houden moet al jong aangeleerd worden, er bestaan dan ook reinigende oorsprays voor volwassenen, kinderen en baby’s.

De merken Audispray en Quies zijn bekende spraymerken voor oorhygiëne, deze producten worden zelfs gebruikt als alternatief voor wattenstaafjes.

Sommige mensen kunnen slecht tegen het effect van een wattenstaafje in de gehoorgang, sprays vormen dan het beste alternatief hiervoor.

Deze producten maken verwijdering van het oorsmeer mogelijk, terwijl wattenstaafjes een gedeelte verwijderen maar ook een kleine prop oorsmeer vormen door erop te duwen met een wattenstaafje.

Oorkrabbers :

wattenstaafjes zullen altijd gebruikt blijven worden, maar er bestaan andere soorten wattenstaafjes die bijvoorbeeld oorkrabbers genoemd worden.

Het verschil tussen wattenstaafjes en oorkrabbers ? 

Wattenstaafjes zijn voor eenmalig gebruik terwijl oorkrabbers van metaal zijn, ze kunnen dus hergebruikt worden en u kunt hiermee het oorsmeer makkelijker uit uw oor verwijderen dan met een gewoon wattenstaafje.
Een metalen oorkrabber heeft een holle, gebogen vorm. U kunt het oorsmeer eenvoudig verwijderen en voorkomen dat een prop oorsmeer gevormd dankzij de holle vorm.

Het merk Quies heeft dit goed begrepen en presenteert een compromis tussen de metalen oorkrabber en wattenstaafjes.

Deze worden Otospoon genoemd, ze hebben een kant met watten (net als het wattenstaafje) en een kant in de vorm van een lepeltje (zoals de oorkrabber); deze producten zijn voor eenmalig gebruik.

Andere producten voor de oorhygiëne ?

Wij hebben ook andere producten die we onderhoudsproductren zullen noemen, zoals Cedis verzorgingsgel voor de gehoorgang, enz.

En andere producten voor mensen met tinnitus, die deze verzachten.