Gehoorbescherming

De geluidsomgeving is vaak luidruchtig, gehoorbeschermingen kunnen u helpen.

Meestal weten wij niet dat deze geluiden gevaarlijk kunnen zijn voor onze gezondheid en het is niet eenvoudig om het niveau in decibel te evalueren.
Audilo maakt u bewust van de verschillende geluidsniveaus en stelt voordelige oplossingen voor: basic of actieve gehoorkap, oordopje voor eenmalig gebruik, u vindt hier de gehoorbescherming die u nodig heeft te midden van een honderdtal referenties.

Actieve filters

Gehoorbescherming en oorkappen

Uw gehoorsysteem maakt deel uit van het gezondheidskapitaal dat u bij de geboorte heeft meegekregen, dat evolueert en u tijdens uw hele leven begeleidt. Langdurige blootstelling aan hard geluid en bepaalde geluidniveaus kunnen uw gehoor beschadigen en zo gehoorverlies veroorzaken. Wij hebben oplossingen om uw gehoor te beschermen en 100% te profiteren van alle momenten in uw leven. Onze producten voor demping van verschillende geluiden beschermen van de eerste babyperiode tot de kindertijd en de volwassen leeftijd.

Vergeet niet dat niet alleen volwassenen behoefte kunnen hebben aan geluidsbescherming, ook kinderen kunnen gehoorproblemen hebben. Daarom presenteren wij producten voor de allerjongsten tot producten voor volwassenen (bijv. Earmuff, Alpine, Audilo Kid, enz. ...) . Gehoorverlies is onomkeerbaar, wacht niet tot u gehoorverlies lijdt om u te beschermen.

Voor gebruik in uw vrijetijd, voor het werk, voor musici of andere dagelijkse activiteiten hebben wij specifieke oordoppen (met verschillende filters voor verschillende gebruiken).

Door de tijd heen heeft Audilo zich gespecialiseerd in de verkoop van decibeldempende producten zoals oorkappen en oordoppen. Nu hebben wij de grootste keuze aan gehoorbeschermingen in Europa. Sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd op dit gebied en wij leveren bijna 200 productreferenties geluidsbeschermingen.

Oordoppen beschermen uw gehoor onopvallend in verschillende situaties (slapen, muziek luisteren, doe-het-zelven/jagen, motorrijden of zwemmen, bijvoorbeeld). Met de grootste internationale merken (3M, Peltor, Alpine, Moldex).

De akoestische demping van gehoorbeschermingen is afhankelijk van het type materiaal :

  • Voor oorkappen : Akoestische demping tussen 26 en maximaal 37 decibel
  • Voor oordoppen : demping van geluiden tussen 18 en maximaal 39 decibel
  • Voor betere bescherming kunt u een oordop combineren met een oorkap.

Audilo heeft nieuwe, innoverende oplossingen (zoals de oorkap voor baby’s) voor aantrekkelijke prijzen en met vele aanbiedingen. Vraag ons advies bij uw keuze van uw gehoorbeschermingen en koop op internet of in onze winkel in het 9e arrondissement van Parijs.